AIM NewLife Posted September 14, 2014 Share Posted September 14, 2014 (edited) Hai ca am iesit si eu,lasati certurile,e decizia lui daca el a vrut sa mearga acolo asta e,dupa atatea luni te mai si plictisesti si simti nevoia de o schimbare,in ziua de astazi nu e chiar asa usor sa ajungi la rank 5,cat despre codati au fost,sunt si vor fi in toate mafiile,deja a devenit ceva normal pe B-Zone,sunt mai multi codati decat jucatori curati. Noapte buna,maine la waruri sa fiti cel putin cati am fost la sedinta. Edited September 14, 2014 by NewLifePUNCTeXe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @AIM K0rS nu am injurat pe nimeni,eram ironic cand am spus ca sunt codati dar daca nu intelegi e treaba ta si in + despre cei care ti am zis ca sunt codati sunt unii dintre prietenii mei cei mai buni de pe bzone,ca sa stii si tu.Si nu am vorbit niciodata urat despre GSB,nu vorbii aiurea ce nu stii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoshiJiro Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @@AIM K0rS,+@Amigo, Certativa pe PM, este valabil pentru toti mai incetati pe aici cu spamul, ca o sa inchid topicul ! Fara "neata ce faceti?" si alte tampenii dastea, mai usor cu spamul, ca vad ca pe forum sunteti 24/24 prin game nu prea treceti deloc. Asa ca incetati ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladestar ZEW Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Hai noroc! A inceput scoala, ce frumos. Daca o sa fim si la war cati am fost la sedinta putem lua LS-ul lejer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0LLs Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Sa ne distram cu cerbu si sa luam orasul cu cerbul. PS:Respect cerb Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLIVE Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Back to school , aiurea asa , azi sper sa luam tot , si sa ne revenim sau vorba lu Tratecyy sa ne distram Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRATEC Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @@R0LLs, ;) ;) #e clara treaba cu scoala asta, maine deja ei imi dau 6 ore, ist rom geo ist mat mat. Ma duc sa ma sinucid, reinvii la war-uri. brb Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0LLs Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @@R0LLs, ;) ;) #e clara treaba cu scoala asta, maine deja ei imi dau 6 ore, ist rom geo ist mat mat. Ma duc sa ma sinucid, reinvii la war-uri. brb Stiu cum e ma, tot 6 ore pe zii am si eu, faza naspa e ca tre sa ma trezesc la 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skipper Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Salutare. Acum am revenit şi eu din oraş. Sper să fim diseară la waruri cel puţin câţi am fost ON la şedinţă, aşa numeroşi. Ne auzim mai târziu în GAME. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladestar ZEW Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Macar voi nu aveti bac ba Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM NewLife Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 (edited) Hai salut,cum a fost in prima zi de scoala ? (pentru cei care au). @@Bladestar ZEW,Sti cand ti lua tu bacu ? cand n-or mai exista codati pe B-zone , si eu am bacu,da nu stiu cum sa-ti zic mi se rupe,daca stai sa te stresezi de pe acum ca ai bacu la anu doar rau iti faci.Pana la urma ce se poate intampla daca nu-l iei ? nu te condamna nimeni la moarte. Deseara waruri,sper sa fim 30+ (ce vise am) si sa lasati distractia deoparte de azi ne punem pe treaba,ori luam LS-u ori ne lasam de SAMP ce dreq. Edited September 15, 2014 by NewLifePUNCTeXe Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeyondOwn ROYAL Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @, Deci ne lasam de SAMP sa inteleg , ok... Ca LS-ul nu o sa il mai vedem curand , cel putin asta cred eu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bladestar ZEW Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @, Nu ma stresez de pe acum, ar fi culmea , dar de prin aprilie ....moama ce naspa o sa fie Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0LLs Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Sunt gata de waruri, am bagat un somn de 2 ore, tre sa fiu in forma Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM NewLife Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 (edited) Hai ca suntem bulanosi noi nu gluma,mai rar asa ceva,cand suntem si noi 30 ON se anuleaza warurile ,sper sa-i moara la intrare lu' ala care a dat flood. Rank 4+ NU uitati de atac! Edited September 15, 2014 by NewLifePUNCTeXe Link to comment Share on other sites More sharing options...
R0LLs Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Eu stiu cine a dat, i-am zis sa nu dea macar cat sa se termine warurile si nu a mai dat, si ei ce fac? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLIVE Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Hai ca suntem bulanosi noi nu gluma,mai rar asa ceva,cand suntem si noi 30 ON se anuleaza warurile ,sper sa-i moara la intrare lu' ala care a dat flood. Hai salut , ) ce gluma pe newlife , orcum bulan rau pe verdant si vtb astazi , sper ca maine sa fie mai bine Link to comment Share on other sites More sharing options...
DooKid Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Personal am sa ma ocup sa va verfic la invoiri. Care are mai mult de una pe saptamana va fi trecut ca absent la war. O invoire pe saptamana va ajunge, daca nu putati ajunge aveti topic de demisii. Deoarece nimeni nu e absurd puteti da un PM si explica problema liderului/subliderului cu motivul pentru care nu ati venit la war chiar si daca aveti o invoire. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeyondOwn ROYAL Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 @, Na ca avem 2 atacuri si maine Doar sa fim la fel de multi ca astazi sau cine stie poate si mai multi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIM K0rS Posted September 15, 2014 Share Posted September 15, 2014 Baieti scuzati ca nu am ajuns azi la waruri, dar de la scoala am plecat direct la Alexandria jud. TR am avut niste treburi de rezolvat pe acolo neeaparat + iubi asta e sper ca va-ti descurcat.Lasa ca data viitoare (sambata) vine iubi la mine la Bucuresti se intoarce roata nici nu ma gandesc ce fac doar eu cu ea singuri acasa ))))).Hai noapte buna sunt foarte obosit dupa drum maine iar scoala ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLIVE Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 Ce ziceti ba ? Gg pt attack azi la war teroare cu m4 din picioare 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRATEC Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 teroare cu m4 din picioare cea mai tare rima eveeeeeeeeeeeeer bravo felicitari +1 sa traiesti sanatate Link to comment Share on other sites More sharing options...
iLIVE Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 )))); Tratac ce zici ma ? Eu sunt la franceza e galgaita aia Link to comment Share on other sites More sharing options...
zeAma69 Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 In sfarsit am venit si eu de la scoala. Plictiseala mare, nici profii n-aveau chef de ore Link to comment Share on other sites More sharing options...
mag1c Posted September 16, 2014 Share Posted September 16, 2014 In sfarsit am venit si eu de la scoala. Plictiseala mare, nici profii n-aveau chef de ore La ce salariu au profesorii din Romania.....acelasi chef pe care il aveti voi la ore il au si ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts