Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, facem , cum sa nu facem ... pierdem waruri , cum sa nu pierdem .

#plictiseala :

Ce vrei frate, daca nu ai cu cine :))

@@S4F Necomercial,o sa incerc sa fac si asta ... daca sunt plecat ca anul trecut, 3 zile numai pe la rude si prieteni , sa vezi ce de stau eu acasa :)) .

@AIM LORD, bafta nab , pacat ca ai iesit asa .

Doar 311 post-uri ai? ZLAB esti, mai zlab ca mine la LoL :))

Pacat ca s-a terminat asa, mi-a facut placere sa lucrez cu voi, am reusit sa castigam cateva waruri, am adus 14 oameni intr-o saptaman, eu zic ca am reusit sa stabilizez factiunea cat de cat. Mult succesc pe viitor. Sa speram ca v-am lasat o impresie buna, mult succesc. Remember Advisor LORD.

Lord ai fost un bakeat de treaba, te stiu de luni dar ai fost intelegator.

Baieti felicitari pentru war-urile dinseara asta, nu ati castigat atack-ul dar bine ca nu am pierdut nimic, regret ca nu am intrat dar am avut treaba in afara orasului, nici acum nu m-am intors, ajung maine la war, cel putin incerc :)

Cosmine clar va trebuie niste antrenamente la factiune e jale la voi doar kha si inca cativa fac + invata baieti sa traga sa se pozitioneze eu zic sa il lasi pe kha sa se ocupe de antrenamente :* pup vreau binele factiuni cu toate ca am tradato bafta cu factiunea nu dati report

@, :* , nu suntem asa de "THERMINATI" , recunoastem si noi fostele valori ale factiunii , nu dam report ca nabii . Bafta unde mergeti ba unit , ne auzim pe joc.

In alta ordine de idei , aseara a mers cat de cat la war , la ultimul war nu am putut sa va incat pe deplin cu prezenta mea , dar per total este bine ca nu am pierdut turfs .

Poate dupa vacanta o sa se schimbe situatia si o sa reusim sa luam si noi niste turfs .