Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Note bune...madalin0 , si eu invat la fel..invat de la 13:20 la 18:55 in fiecare zi...si ajung acasa pe la 20:00...ca mai stau cu colegii la o tigare 2-3-4 :))

Gabytzu , in vederea mea...la liceu credeam ca se invata mult mai putin , si conteaza doar sa ai 5 de trecere , si sa inveti esentialul pentru bacalaureat...insa am avut o neplacuta surpriza (cel putin in liceul meu) sa se puna foarte mult accent pe invatatura , disciplina..nu se intra cu medie mare in liceul asta , dar se invata extrem de mult...insa per total , viata de liceu e foarte frumoasa..la inceput e mai greu...dar dupa e ft frumos...si conteaza foarte mult prima impresie...trebuie sa fii cuminte la inceput , sa ivneti cat mai mult , primul semestru doar...sa`si faca profii impresie buna despre tine..ca dupaia nu mai ai probleme..

Baieti ati fost niste prieteni adevarati alaturi de care m-am distrat foarte mult. Iti multumesc spawn ca ai crezut in mine cand m-ai recrutat si ca vom ramane pentru toata viata prieteni. Va rog nu va suparati pe mine ca plec dar viata personala nu imi da de ales. Promit ca atunci cand am timp voi reveni pe serv sa imi revad factiunea iubita si prietenii cei adevarati. Ati fost niste persoane cu care m-am distrat dar m-am si certat si m-am impacat. Voi alaturi de stracci family veti fi mereu in inima mea. Go tristete va spun adio.

Baieti ati fost niste prieteni adevarati alaturi de care m-am distrat foarte mult. Iti multumesc spawn ca ai crezut in mine cand m-ai recrutat si ca vom ramane pentru toata viata prieteni. Va rog nu va suparati pe mine ca plec dar viata personala nu imi da de ales. Promit ca atunci cand am timp voi reveni pe serv sa imi revad factiunea iubita si prietenii cei adevarati. Ati fost niste persoane cu care m-am distrat dar m-am si certat si m-am impacat. Voi alaturi de stracci family veti fi mereu in inima mea. Go tristete va spun adio.

Pff...bafta crisrkoantihack...pacati ca din ce in ce mai multi va lasati din cauza asta...daca ati stii cum sa va organizati timpul , ar fi perfect..Oricum , ai fost un coleg foarte bun..bafta in tot ce ti`ai propus sa faci...

@ Noapte buna , aveti grija ce faceti.