Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ai dreptate.Dupa 5 ore de sedinta..sa mai stai inca 3-4 ore la antrenament e aiurea...sa sti...

..

Adevarat graiesti.Eu nu prea suport repetarile si antrenamentele fara rost si mai ales pe cei ce se cred Consigliere sau Don. Se stiu ei...

Pai..ce iti mai trebuie tie antrenament...ca doar la un war ceva...nu ai treaba..5 de odata bati..nu e adevarat?parca asa stiam..

Da..si aia saraci..ce sa faca si ei..se dau si ei mari nu?..:>

Pai..ce iti mai trebuie tie antrenament...ca doar la un war ceva...nu ai treaba..5 de odata bati..nu e adevarat?parca asa stiam..

Da..si aia saraci..ce sa faca si ei..se dau si ei mari nu?..:>

Nu bat 5, bat 20 de odata, vezi.. stii gresit.

Jeremih.Laso balta.ti-am zis.cand mai cresti atunci ma cauti.pana atunci.hai sa existe o urma de respect.Macar asa de fatada.Nu am chef sa stau sa ma cert cu tine.Pentru ca nu are rost.Doar atata ti-am zis.Putin respect si lasa copilariile.Sti cum e vorba aia.Nu te stranba ca ramai stranb.Nu te prosti ca ramai...Deci..eu iti ofer respect.dar atata timp cat tu nu esti instare decat sa iti bati joc ...treaba ta..tu o sa ai de suferit..

Jeremih.Laso balta.ti-am zis.cand mai cresti atunci ma cauti.pana atunci.hai sa existe o urma de respect.Macar asa de fatada.Nu am chef sa stau sa ma cert cu tine.Pentru ca nu are rost.Doar atata ti-am zis.Putin respect si lasa copilariile.Sti cum e vorba aia.Nu te stranba ca ramai stranb.Nu te prosti ca ramai...Deci..eu iti ofer respect.dar atata timp cat tu nu esti instare decat sa iti bati joc ...treaba ta..tu o sa ai de suferit..

Pe tine? Nu te voi respecta niciodata atata timp cat ai arfe de lider/sublider. Lasa-l pe Blade sau pe TomBoxer sa imi atraga mie atentia, nu tu, asta pentru ca dai un aer de pupincurism infect pe care eu nu-l suport. Pentru asta, iti poti da foc. Pentru mine esti un om oarecare si vei ramane asa, sa fie clar, putin imi pasa de respectul tau. La faza cu pupincurismul, ai putea sa o lasi mai moale, ca iti vine rau, iar unor lideri nu le place asta...

@ Stiu ca voi avea de suferit ca nu suport pupincurismul, dar asta e, macar sa fiu respectat pentru ceea ce fac, nu pentru ca am invatat sa pup pe lideri in fund, sau pe sublideri.

Baietas..daca si eu sunt pupincurist..e vai de viata ta.

Cand ai sa ma auzi pe mine ca o sa vreau bani de la cineva , sau o sa vreau rank-up.sau ce zici tu acolo .care e problema ta daca sunt prieten cu ei? te deranjeaza cu ceva? Cand o sa iti apara si tie primul floc atunci sa incepi sa comentezi.

Adevarat graiesti.Eu nu prea suport repetarile si antrenamentele fara rost si mai ales pe cei ce se cred Consigliere sau Don. Se stiu ei...

Jeremih.Nu inteleg tu ce mai cauti in mafia asta... ? Tie nu iti place nimic,tot te certi cu totii....Cu tine pierdem jumatatea antrenamentului pentru ca tot trebuie sa te avertizez sa taci odata din gura.Iar tot faci pe invers.nu asculti de nimeni.Assos doar adevarul iti zicea.Sa stii ca el nu zice prostii,avea si el nu demult rank 5 in stracci.Iar el stie foarte bine ce e respect,si cum trebuie sa se comporta 1 adevarat mafiot..

In loc sa fiti uniti,va certati aiurea. V-am zis , e prea mult tam-tam pentru un simplu joc,incercati sa fiti mai intelegatori.. Treaba voastra,asa nu o sa faceti nimic,stricati prieteni si distractii aiurea.

/ Noapte buna celor care se culca.

Jeremih.Nu inteleg tu ce mai cauti in mafia asta... ? Tie nu iti place nimic,tot te certi cu totii....Cu tine pierdem jumatatea antrenamentului pentru ca tot trebuie sa te avertizez sa taci odata din gura.Iar tot faci pe invers.nu asculti de nimeni.Assos doar adevarul iti zicea.Sa stii ca el nu zice prostii,avea si el nu demult rank 5 in stracci.Iar el stie foarte bine ce e respect,si cum trebuie sa se comporta 1 adevarat mafiot..

Nu Tom.. Vezi tu, nu e chiar asa. Daca stam sa o luam pe rank-uri, si eu am fost in Barzini chiar atunci cand era in floare, Blade era Picciotto cand eu stateam cu rank 5+ si sa stii ca tineam locul de sublider si chiar stiam ce inseamna respect, asta pentru ca imi invatasem membrii sa nu ma pupe la ga0z. Blade e martor ca era in Barzini.. si stie ce antrenamente faceam si cum se comportau... Chiar daca faceau DM la HQ sau chiar daca sa zic ca vorbeau in timpul antrenamentului, NU erau amenintati cu FW/adv. verbal. Asta mi se pare o prostie. Sau amenzile daca intarzii dupa PayDay 1-2 minute. Sa stii ca atunci nu era asa si crede-ma ca eram No.1 in topul mafiilor. Assos nu se juca SA:MP cand eu ma jucam cu rank-urile astea, asa ca sa lase gura ca ... se face de ras.

Si sa iti mai zic ceva.este cand te comporti chiar "normal" si ma inteleg cu tine.Dar uneori nu stiu ce te apuca.Faci ce vrei,nu iti pasa de nimeni.

Eu ma comport normal cand nu sunt comandat de Picciotto sau de oameni suferinzi. Eu ziceam ceva, imi dadeai adv. verbal. Cand vorbea asta si Krysty, nimic nu le dadeai. Vezi? Si la HQ cand a zis nu stiu cine sa inceteze cu DM-ul, tot pe mine ai dat vina, tu orice e rau pe mine dai vina. Nu ma supar, dar .. e bine sa fii si de treaba, nu sa fii un PUPINCURIST gen Assos care orice vede, zice pe /f sa il vedeti voi, poate domne.. O sa fie omul bazat. Uite ca nu e asa, poate in ochii vostri e mare, dar in ochii mei, e un ...

@ Nu vreau sa dau nume, dar multi dintre membri imi zic " Ai dreptate cand te iei cu ei in gura " sau " Ai dreptate ca "x" este pupincurist " sau " Nici eu nu il suport pe ala pentru ca "x". Iar voi ati prins URA PE MINE pentru ca EU VA ZIC PE FATA. Asta va supara. Am pus punct acestei discutii.

BTW: Te rog ceva.. Nu mai face double-post. Ai " EDIT ".

EDIT: Don Stracci Assos, te rog frumos sa ma scuzi ca te atentionez.. dar nu se da - la discutii prietene. Ai un muc primit de la mine.

Edited by Jeremih Vercetty

-----sti ce.laso balta..fa ce vrei...

ce rost are sa imi bat eu capu cu un copil ca tine..

Fa ce vrei mai departe...

O sa te vad cand o sa te intalnesti in realitate cu o astfel de situatie..

Ce o sa faci? O sa pleci asa pur si simplu ?

Hai pa...

Edited by Assos

La post-uri din sectiunile de discutii gen: "Discutii intre membrii..." " Discutii *.b-zone.ro" "Discutii campionat" "General discussion" sau categorii: "Jocuri forumiste" , "Bun venit"

Este STRICT INTERZIS ca membrii/adminii sa dea "-" unei persoane.

@ Am mai zis si o repet, Blade era Picciotto in Barzini cand eu aveam rank 5, este martor, el poate confirma comportamentul meu de atunci, inclusiv [F4L]Oasis9, aici e altceva, sunt mutli nubi gen tu, care sunt in foame dupa rank si dupa :* in ga0z. Noapte buna.

Edited by Jeremih Vercetty

Nu Tom.. Vezi tu, nu e chiar asa. Daca stam sa o luam pe rank-uri, si eu am fost in Barzini chiar atunci cand era in floare, Blade era Picciotto cand eu stateam cu rank 5+ si sa stii ca tineam locul de sublider si chiar stiam ce inseamna respect, asta pentru ca imi invatasem membrii sa nu ma pupe la ga0z. Blade e martor ca era in Barzini.. si stie ce antrenamente faceam si cum se comportau... Chiar daca faceau DM la HQ sau chiar daca sa zic ca vorbeau in timpul antrenamentului, NU erau amenintati cu FW/adv. verbal. Asta mi se pare o prostie. Sau amenzile daca intarzii dupa PayDay 1-2 minute. Sa stii ca atunci nu era asa si crede-ma ca eram No.1 in topul mafiilor. Assos nu se juca SA:MP cand eu ma jucam cu rank-urile astea, asa ca sa lase gura ca ... se face de ras.

Eu ma comport normal cand nu sunt comandat de Picciotto sau de oameni suferinzi. Eu ziceam ceva, imi dadeai adv. verbal. Cand vorbea asta si Krysty, nimic nu le dadeai. Vezi? Si la HQ cand a zis nu stiu cine sa inceteze cu DM-ul, tot pe mine ai dat vina, tu orice e rau pe mine dai vina. Nu ma supar, dar .. e bine sa fii si de treaba, nu sa fii un PUPINCURIST gen Assos care orice vede, zice pe /f sa il vedeti voi, poate domne.. O sa fie omul bazat. Uite ca nu e asa, poate in ochii vostri e mare, dar in ochii mei, e un ...

@ Nu vreau sa dau nume, dar multi dintre membri imi zic " Ai dreptate cand te iei cu ei in gura " sau " Ai dreptate ca "x" este pupincurist " sau " Nici eu nu il suport pe ala pentru ca "x". Iar voi ati prins URA PE MINE pentru ca EU VA ZIC PE FATA. Asta va supara. Am pus punct acestei discutii.

BTW: Te rog ceva.. Nu mai face double-post. Ai " EDIT ".

EDIT: Don Stracci Assos, te rog frumos sa ma scuzi ca te atentionez.. dar nu se da - la discutii prietene. Ai un muc primit de la mine.

Iti zic eu ceva.Asta nu e Barzini,e Stracci.Uite eu am respect fata de toti.Doar la tine asta nu era prima abatere cand deranjeai antrenamentul! Maine v'om discuta mai mult despre asta cand va fi si bleid on.Nu cred ca e locul potrivit aci pentru certuri.

A si inca ceva! Assos nu ma "pupe la ga0z".Ne cunoastem demult.Dar asta nu inseamna ca nu il avertizez sau ca nu il sanctionez daca face ceva ce nu e in regula.Si legat de adv verbal/fw,nici tie nu iti dadeam daca asta era a prima abatare...Sti si tu bine ca va ascult pe fiecare oricand,dar cand va zic sa fie liniste pe /f atunci liniste sa fie!Nu ca vorbiti 1 peste altu si bateti joc de mine...Cred ca sunt si destul de rabdator cu voi,dar cand treceti peste limita atunci incep si eu sa fiu mai dur..