Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

cred ca o sa inebunesc de cs m-am saturat,am vrut sa downloadez gta vice city dar imi cere cd chiar daca am pus crack,am intrat pe alt srv de RPG sa vad cum este am luat ban dupa 3 min ( dm safe foarte excesiv :)) )

datimi niste idei sau un link de unde sa iau gta vice city calumea =))

Atata timp cat e un forum liber, am voie sa postez oriunde, nu vad vreo restrictie.Sa vina un moderator sa ma atentioneze sau something.

Lex lasa ca vorbim noi pe mes, hunters in the hood :-S

na ca am luat FW fara motiv ...

trebuia sa fac ss cand tragea florian de la primarie cu ak47 in mine , dar am zis lasa ca oricum nu ii se vede numele si deageaba ,daca ii faceam reclamatie puteau as zica ca este din cuneo si nu primea nimic

Ce idioti ma ... auzi 'Lexutzu nu ai voie sa te bagi ;)' numa ;) ;) ;) stiu ce faci ? ;)

Aha ;)

Da ;)

post ;)

jet ;)

Si din astea rezulta ca persoanele care pun ;) dupa fiecare cuvant sunt niste prosti ... care au nevoie de un control detaliat al creerului.

ON: GhosTx cumpara si tu FW DOWN (daca exista) :)

@ Nok1a, da dau sloturi dar pe activitate.

gabb ma ierti si pe mine ca i-am omorat pe assasinul si pe florian ? :D

P.S data viitoare fac ss cand ma ataca :( , am crezut ca nu e nevoie deoarece nu ii se vedea numele :-S

nici nul am instalat :)) si numi place :(

mam ce ma poate nerva asassin cica ei nu mor atacat nici nu aveau arme dar din moment ce am vazut sigur ca 1 din ei a tras cu ak47 in mine m-am dus la ei si am vazut ca florian era cu ak47 in mana lam omorat si pe urma mo atacat si el

oricum pozele facute de el sunt inainte de al omora pe florian deoarece el a zis "bah" dupa ce l-am omorat

dc na facut ss cand trageau si ei in mine