Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

O fost ieri sedinta !

Stiu si eu ca am fost acolo ieri,dar a zis ca azi va alege sublider si va da rank-up,si am auzit ca va fi inca o sedinta la 21:00...

Nu va alege azi... Degeaba asteptati. Daca nu intra nici macar maine o sa plec si eu, imi pare rau baieti dar am venit sa ma distrez, de o saptamana si e liniste totala, asa mai bine ma las de samp decat sa continui.

Nu va alege azi... Degeaba asteptati. Daca nu intra nici macar maine o sa plec si eu, imi pare rau baieti dar am venit sa ma distrez, de o saptamana si e liniste totala, asa mai bine ma las de samp decat sa continui.

Si eu la fel,deci,in ultima saptamana a fost o plictiseala totala...Harrison au plecat,toti tovarasi au plecat din Stracci,si daca nici maine nu va intra Blade macar sa aleaga un sublider sa bagam si noi la cap...macar sublideru o fi mai activ ca Blade...eu ies si ma duc intr-o factiune pasnica,m-am saturat de inactivitatea liderilor la mafii....

Care mai e on ?

Eu,ca's pe la un tovaras acasa,si el ieri a fost pe la mine,e pe adormite el =))...

Vad ca a intrat si Blade in joc,dar tot AFK e...

Salut,abea m-am trezit si eu baieti acum vreo 30 minute si mi-am mancat cerealele :),cred ca Blade si-a lasat calculatorul aprins de aseara pana acum. L-ati intrebat vreunu daca va face ceva azi? Macar sa aleaga sublideru,daca el sta doar AFK,sa fie sublideru activ :|....