Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bafta Stracci Family,am incercat sa ii dau lui Ciccio o sansa,credeam ca o sa faca ceva bun din factiune,dar vad ca nu e asa,imi da uninvite deoarece am zis k a facut o gluma,ma rog,nu mai zic nimic,bafta familiei stracci,si sper ca ciccio sa nu ramana mai mult de o luna lider,sper sa se intoarca Kip ca lider stracci.Inca odata spun Bafta stracci,veti avea mare nevoie!

Ciccio si-a batut joc de mafie , nu are experinta , favorizeaza prieteni ii place pupincuristu sincer acum stracci cu el nu are nici un viitor poate ziceti ca sunt rau si il jignesc dar asta e adevarul . Respect Stracci ce-a fost o data !

Toti cei care ati fost demisi ati facut'o cu propriile maini.Va razbunati facandu-ma in "toate felurile",dar va asigur ca nu ma doare acest lucru.Daca credeati acest lucru de la bun inceput,de ce nu ati iesit din prima ? Ce ati asteptat ? Sa primit sub-lider ca apoi sa va comportati "exemplar" ? Cine mai posteaza aici si nu e membru Stracci va fi sanctionat ca atare !

Domnu Fiesta, care e problema ta ca mafia se va strica cu Ciccio lider, daca numai faci parte din ea? Chiar nu mai suport rautatea/invidia si oftica asta, care in ultimul timp a pus stapanire mai grav. Pana acum putin timp toata lumea era calma si ne axam sa scapam de jucatorii ce fac DM aiurea pe strazi si chestii de gen iar acum vad ca nimeni numai e interesat iar invidia a cuprins pe toti. Este insuportabil...si toti sunteti constienti de asta!

Oto-Demis pentru inactivitate.

SnRobert-demis pentru inactivitate.

Am fost demis pe merit . Nu mai pot juca acest joc ... nu mai am ce face :) ( doar liderul imi dadea ceva actiune ) . Oricum plecam de buna voie , venisem doar pentru Spawn :) Felicitari pentru lider Ciccio .

Pentru ca este admin si nu are timp,a venit ca lider pana se va alege unul nou,si uite in loc de tine,Ciccio.

Neata tuturor.

Nu aveam sanse , am explicat mai sus cum sta treaba .

Inca odata , felicitari pentru lider Ciccio si va urez multa bafta in continuare .