Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da coolio, si eu cand am intrat prima datra in abrzini pe vremea lu Oasis, am zis ca nu mai ies niciodata de acolo e factiue na mea preferata, si am stat un timp si am dorit sa incerc altceva . Eu o sa vad cat o sa dureze pana se gaseste un lider, si daca e un tip de treaba noul lider poate mai stau daca nu plec.

Acum s`a terminat meciu` Steaua 2-0 Sofia in fine vreau sa le urez celor care au plecat deja si bineinteles celor ce vor pleca...eu nu voi lua o decizie astazi vad maine dimineata ce voi face.Noapte buna!

Eu am fost in toate mafiile fara Tattaglia, Toate departamentele, Si cateva factiuni pasnice, dar nu mai am chef de ele acum, raman in Stracci .

Edited by Jeremith

Deja am facut cerere de demisie, dar voi astepta pana se va pune noul lider.. poate imi voi retrage cererea, bineinteles daca voi putea.

Edited by PitEe

Trist... :| .... Tot mai trist :| Oricum eu raman in Stracci ... dar imi pare rau pentru Ciccio ca era lider bun..dar aveau astia pica pe el.Si acum mafia o sa se destrame..am vazut ca multi v-ati dat demisia.. o sa-mi fie dor de voi,ma simteam super... oricum.. Jeremith for Don!

Edited by Austin Turner

Bafta celor care au plecat sau vor pleca . Imi pare si mie rau ca odata cu plecarea lui Ciccio pleaca multi si refacerea Stracci Family va depinde de urmatorul lider . Nici eu nu stiu ce voi face , am sa astept sa vad cine va fi numit lider si in functie de comportamentul acestuia raman sau plec . Oricum va urez succes si bafta in continuare .