Jump to content

Happy Valentine's Day to all! Mai multe detalii aici

everzor

Member
 • Content Count

  4364
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

238 Extraordinary

About everzor

 • Rank
  E.
 • Birthday 05/09/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Hobbies
  gaming, sports, fun!

Previous Fields

 • Real name
  Vlad

Recent Profile Visitors

29595 profile views
 1. everzor

  -- Nick: everzor -- Level: 43 -- [/stats] dinainte de problemă: - (Nu am mai intrat de foarte mult timp pe server) -- [/stats] după problemă: http://imgur.com/nfq0D8S -- Descrierea problemei: Nu imi mai amintesc PIN-ul de pe server si as dori sa-l recuperez. Sper ca am postat in sectiunea potrivita. -- Informații folositoare: Daca aveti nevoie de alte informatii pentru a va convinge ca sunt in continuare proprietarul contului, ma puteti intreba.
 2. Ce mai faceți, golanilor! A trecut ceva vreme de când nu m-am mai băgat în seamă pe-aici . Astăzi am și eu o zi ceva mai liberă, poate am să mai intru și eu prin joc oleacă. Mă rog, mă duc la oftalmolog pe la 4, dar în rest procrastinez toată ziua și nu-mi pare rău. După vacanța pe care nu am avut-o mai merit și eu câte o zi de genul.
 3. @ Înțelegi prost. El e clasa a 11a sau a 12a, habar n-am sigur, eu sunt la facultate. N-avem nici o treabă unul cu altul . Am plecat la muncă, aveți grijă de voi.
 4. @ Viața mea... aceeași, facultate, job. Cu jobul termin acuși și rămâne să mă axez doar pe facultate până la primăvară. Și între timp încerc să-mi mai fac timp și să-l ordonez în așa fel încât să apuc și să mai intru pe samp, să mai pierd vremea și cu ai mei (familie, prieteni) și să și dorm. Iar uneori simt lipsa somnului maxim și nu doresc nimănui asta. @Restul. Serios, de la o semnătură v-ați luat? Vedeți-vă oleacă de treabă, fiecare. @ Chuck Norris n-am mai fost .
 5. @ Lasă-i să facă, ce-are.. doar îi voiai activi pe forum . Nu-i un lucru rău.
 6. @ Ne pare, rău, nu primim membri cu planuri mărețe printre noi. Doar membri care sunt dornici să combată infracțiunile și să prindă băieții răi. În altă ordine de idei, bine-ai venit! Ce te-a făcut să alegi FBI?
 7. Am plecat la muncă, golanilor. Distracție plăcută în joc astăzi și spor la teme. Ne-auzim mâine de-acuma... să veniți la activitate sau să vă învoiți dacă nu puteți ajunge, nu faceți prostia de a absenta fără învoire. V-am lăsat!
 8. Salut și spor la școală astăzi! PRogramul meu, din păcate, același, la fel de încărcat. Astăzi voi fi la facultate până la 6. Ceao!
 9. Cauți rank 5+ pe server, nu e nevoie să întrebi pe forum .
 10. Ah, topicul în care toți vorbesc și nimeni nu ascultă. Am plecat la facultate, salut!
 11. Ei, na... te pomenești că mori și tu de curiozitate de-acuma. Răbdarea e virtutea virtuților. Bună dimineața, agenți! Să aveți o zi cât mai bună vă doresc și baftă la școală și la prins suspecți! Eu am plecat la facultate, ajung acasă pe la un 6 după-amiază . Să fiți cuminți.
 12. Dacă nu îți apare în stânga, sub nume, posts și topics "1 warning points" înseamnă că nu ai primit niciun warn pe forum. Și te rog, pentru numele lui Dumnezeu, bagă niște virgule și alte semne de punctuație când scrii.
 13. Fără dublu post. Așteaptă să posteze altcineva până să postezi din nou. Am ieșit, noapte bună! Mâine iar sunt plecat toată ziua.
 14. Lasă, vede el. Oricum e devreme, să zicem că mai are un semestru de relaxare...
 15. @ Bravo ție, tată, bravo ție. Mai ai timp și de CS, ce n-aș da să mă mai pot bucura și eu câteva ore de-un joc, în liniște. Haidi neața, tuturor. Plec și eu la facultate în câteva ore, până atunci mai verific și eu forumul. Să aveți o săptămână cât mai bună vă doresc! Spor la școală!
×

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.