Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata baieti.

Welcome celor noi, sper sa ramaneti pe mult timp cu noi.

Hai ca ma duc la scoala, ne vedem mai spre seara... :|

Salut Stracci , eu am plecat la liceu , ne vedem in seara asta la antrenament nu uitati ca e la 20:30 , sper sa imi dea si mie drumu mai devreme de la liceu ca sa nu intarzii...

Edit : le are care cu shoto shop?daca da sa incercati sa imi faceti si mie un signature marfa pe care sa scrie Spanko , ca eu am photo shop dar is vazra...

Edited by Andy7zZu

Salut Stracci , eu am plecat la liceu , ne vedem in seara asta la antrenament nu uitati ca e la 20:30 , sper sa imi dea si mie drumu mai devreme de la liceu ca sa nu intarzii...

Edit : le are care cu shoto shop?daca da sa incercati sa imi faceti si mie un signature marfa pe care sa scrie Spanko , ca eu am photo shop dar is vazra...

Iti fac eu ma :P

Salut baieti , tocmai am venit si eu de la liceu , nea dat drumu cu 2 ore mai devreme nu stiu din ce motiv dar e mai bine ;) intri si eu in joc in 10 minute

PS : mersi davin sa mi-l trimiti prin pm cand e gata

Salut prieteni , eu am iesit pe afara cu prieteni , ne vedem maine dimineata , apropo mia placut foarte mult antrenamentul , a fost destul de amuzant , sper ca toata de acum sa fie asa , salut si spor la materiale , kills si refiluri ;)

Cam liniste pe aici, fata de spamu de la alte factiuni.

Boss , n'ai zis tu fara spam?

Salut prieteni , eu am iesit pe afara cu prieteni , ne vedem maine dimineata , apropo mia placut foarte mult antrenamentul , a fost destul de amuzant , sper ca toata de acum sa fie asa , salut si spor la materiale , kills si refiluri ;)

Sa te distrezi afara , eu m-am dus la somn , Bafta tuturor , Sport la treaba , Felicitari pentru antrenamentul de astazi , sper sa fie asa si maine , Am invatat ceva nou , cum ar fii "ghiveciu" :))

Hai noapte buna , v-am pupat pe portofel :*>:D<<'>

Edited by David xD

Boss , n'ai zis tu fara spam?

Sa te distrezi afara , eu m-am dus la somn , Bafta tuturor , Sport la treaba , Felicitari pentru antrenamentul de astazi , sper sa fie asa si maine , Am invatat ceva nou , cum ar fii "ghiveciu" :))

Hai noapte buna , v-am pupat pe portofel :*>:D<<'>

Fara spam aiurea gen posturi ,, nb / neata etc.. " Nu vreau sa vad posturi ce nu apartin de game atata tot. :)

Fara spam aiurea gen posturi ,, nb / neata etc.. " Nu vreau sa vad posturi ce nu apartin de game atata tot. :)

Adv , Haoeleeeo , tu sti cum faceam eu la Surf-Team , cand jucam Hard Cs ?

Mamaaa , toti ne salutam da nici unu nu aducea vorba de joc ! :))

Neatza Stracci Family,am venit de la scoala,ce faceti?Intru si eu acuma in game,asta seara nu vom avea antrenament,dar va rog sa fiti on pentru a face un targ.

Pacat ca nu se mai face antrenament dar macar targ sa facem , am inceput sa ne inmultim , am fost aseara foarte multi la antrenament dupa parerea mea , desi e in timpul saptamanii si uni nu puteau intra , dar uite ca s-a putut

Noapte buna copii , ma duc sa fac un dush pana la payday si am iesit pe afara cu prietenii la un suc ceva , super antrenamentul din seara asta , pacat ca nu a pus pe mimeni sa fac alea 5 ture de hq cu alt...

Salut ne vedem maine dimineata;)

Neatza copii acum m-am trezit si eu , intru peste 5 minute in samp , azi spre norocul meu plec la scoala la 3 si ma intorc la 5-6 ( lea dat astia de la minister sa faca nuj ce in scoala si avem doar parterul ok , et 1 , 2 si 3 sunt in renovare , dar sapt viitoare ne de drumu la 8-8:30... )