Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eh.. am fost demis, stiti si voi pentru ce :))

Asta e ultimul meu post pe acest topic ( in orice caz pana ce Simon e lider ).. va urez sa ajungeti cat mai sus si timp petrecut cat mai bine petrecut impreuna. Pace!

Eh.. am fost demis, stiti si voi pentru ce :))

Asta e ultimul meu post pe acest topic ( in orice caz pana ce Simon e lider ).. va urez sa ajungeti cat mai sus si timp petrecut cat mai bine petrecut impreuna. Pace!

Ai fost demis pe buna dreptate, asa ca nu mai suferi !

Salutare Stracci Family,am sa va dau o veste,pentru marea majoritate probabil ca este una buna.Pe data de astazi,06.02.2012 am facut 4 luni in aceasta familie si am decis sa ma retrag din Familia Stracci,si desigur si de pe server-ul de samp.Ati fost ca o familie pentru mine,una foarte frumoasa.In aceasta factiune am petrecut cele mai frumoase momente,si sper ca si alti sa aiba momente cum am avut si eu.Vreau sa ii multumesc lui Simon,pentru ca m-a invatat ce este responsabilitatea,si poate,in viitor,daca ma voi re-apuca de RPG B-Zone,sa ramana Simon lider,pentru a ma intoarce in Stracci.Acestea fiind spuse,vam salutat,poate ne vom mai intalni.Cu respect Andrew.Stracci.

Salutare Stracci Family,in seara asta voi lua un Live,si sper ca toti sa fiti on pentru al vedea. PS:stiu ca mi-am dat demisia,dar mi-e greu sa renunt la aceasta factiune.

Edited by Andrew Stracci

incredibil..vin de la scoala server off.. exista macar 1 zi cand sa nu pice serverul?? :|

Mda...deja ma enerveaza nu stiu dc nu schimba Bobo hostu asta de ...:-J

ON: Re all:))

Salutare Stracci Family,in seara asta voi lua un Live,si sper ca toti sa fiti on pentru al vedea. PS:stiu ca mi-am dat demisia,dar mi-e greu sa renunt la aceasta factiune.

Salutare Stracci Family,am sa va dau o veste,pentru marea majoritate probabil ca este una buna.Pe data de astazi,06.02.2012 am facut 4 luni in aceasta familie si am decis sa ma retrag din Familia Stracci,si desigur si de pe server-ul de samp.Ati fost ca o familie pentru mine,una foarte frumoasa.In aceasta factiune am petrecut cele mai frumoase momente,si sper ca si alti sa aiba momente cum am avut si eu.Vreau sa ii multumesc lui Simon,pentru ca m-a invatat ce este responsabilitatea,si poate,in viitor,daca ma voi re-apuca de RPG B-Zone,sa ramana Simon lider,pentru a ma intoarce in Stracci.Acestea fiind spuse,vam salutat,poate ne vom mai intalni.Cu respect Andrew.Stracci.

Andrew cu totii te asteptam cu bratele deschise inapoi pe RPG, sincer eu nu am avut inca ocazia sa te cunosc, dar din spusele celorlalti si din ce vad cu ochii mei pe forum, cred ca esti un om cu adevarat sincer, harnic, care da totul pentru a castiga si a obtine ce vrea, numai cuvinte de lauda, asa ca iti spun pe scurt " Pe curand Andrew.Stracci".

Salut colegi!

Insfarsit mi-a revenit si mie curentu,a fost pocat de alaltaieri de pe la ora 10-11 foarte urat,macar acum i-au dat drumul si sper sa nu se mai intample chestii de genu...Intru si eu in 5 minute pe server,ne auzim acolo,salut

Neatza Stracci , intru si eu in cateva minute pe server...ne vedem in game;)

Edit : Am plecat la liceu....ne vedem pe seara va pup:*

Edited by Andy7zZu