Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

:)) Sa zicem la romana sunt sanse sa iau la mate.. mai mare de 4.5 nu iau :)) Minune daca iau 5...:D da aia la mate ii joi deci..:))

Azi am de gand sa fac 700 posturi :X

Care ma ajuta?:)

:)) Sa zicem la romana sunt sanse sa iau la mate.. mai mare de 4.5 nu iau :)) Minune daca iau 5... :D da aia la mate ii joi deci.. :))

Eu am dat la matematica vinerea trecuta si ne-a zis profa ca nu sunt note mai mari de 7. Deci e clar :)). Si la romana o dau miercuri

Lasati ma scoala, macar aici sa nu se mai pomeneasca de ea:))

@ in 5000 sec jail dupa un rob reusit m/ ( inca 11 si fac skill 4 :X )

Edited by WhixY Stracci

Hai salut! Am ajuns si eu acasa insfarsit, pe drum am facut un dus , a ploat torential + tunete si fulgere asa cum imi place mie :)) .Dupa ce am ajuns acasa a iesit soarele, ce pacat :( .

Edited by rTs FuNN

Asa.. :)) Ca tu esti nab tre sa mergi prin ploaie =)) Cand a plouat eu stateam cu fetele nu fugeam prin ploaie ca tine =))

Asa.. :)) Ca tu esti nab tre sa mergi prin ploaie =)) Cand a plouat eu stateam cu fetele nu fugeam prin ploaie ca tine =))

Cu ce fete sa raman eu ba nabete, ca am avut ore pana la 3, si dupa am fugit in statia de taxi :))

Mda...esti gay :| Mai dezamagit.... HUUU

Inca cateva posturi si am 700 :X

Gay esti tu ba.Inainte sa iti dai cu parerea invata limba romana, ca la 22 de ani nu te insori cu o fata cu 2-3 dinti in gura.

Edited by rTs FuNN