Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, eu consider ca ai vorbit prost.

Noapte buna, ma rog, ce a mai ramas din ea, ne auzim la waruri.

Incercati sa fiti cat mai multi, fiindca avem de aparat HQ+Pig Pen, si o sa mai cucerim ceva, evident.

P.S. Nu va faceti sperante la besturi.

Salutare, va urez bafta la war sa mai cucerim 2 teritorii, eu nu pot ajunge.

Alex am facut cerere sa te uiti peste ea.

Edited by Tyci

Hai ca a fost binisor la waruri. Se putea mult mai bine da... . Oricum serveru a mai fost curatat de niste codati

Faceți bine și scoateți-vă codurile. Eu vreau să creez un mediu plăcut și distractiv pentru toți jucătorii, nu să stricați voi distracția acestora. Dacă vreți să jucați în continuare pe B-Zone o faceți corect, dacă nu vă căutați servere care permit folosirea codurilor :)

A zis bine Kelton.

A luat ala best cu 40, dar dupa ban.

Macar poate privi partea plina a paharului.

Usor usor toti codati care mai sunt pe server vor lua ban sau se vor speria de ban si nu vor mai folosi. Tot asa, doamne ajuta :)) .

Edited by DooKid

Salutare, ce faceti?

Cum or putut Shouter Pimps sa ia teritoriul nostru cum? ei nu au hq-ul lor si vine si ne ataca pe noi, rusine lor.

Edited by Tyci

Incercati sa fiti mai seriosi la antrenament, nu va mai bateti joc, eu nu o sa-mi dau demisia, dar va asigur ca pe cine mai vad, ca isi bate joc devin drastic cu el :)

Voi vreti sa castigati war-urile, cand va purtati ca niste copi [ uni ma scuzati ], la war macar sa ascultati dar nici acolo nu ascultati . . .

Edited by 69 CoKe