Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Da, azi avem antrenament de la ora... am uitat ce ora. Oare de ce? A da, blake nepostand undeva modificarea, wtf men X_X.

In fine, diseara la 19 sau 20 sa fiti cat mai multi on pentru antrenament, avem niste lucruri importante de discutat si niste tactici de exersat.

Edited by BOSS Rasta69

Wallhack si aim (asta se zice), ma rog, raspunsul mi l-a dat, voi fi demis, nu mai am ce sa va zic, nu mai are rost sa ma lupt contra morilor de vant. De cand am luat ban pentru bind stiam ca o sa se ajunga aici. Mi-a parut bine sa fiu coleg cu voi, sa ajut la cresterea unei mafii puternice in viitorul apropriat. Ascultati de Blake, Carter si Kewl, iar lucrurile vor decurge bine.

Edited by BOSS Rasta69

Wallhack si aim, ma rog, raspunsul mi l-a dat, voi fi demis, nu mai am ce sa va zic. Mi-a parut bine sa fiu coleg cu voi, sa ajut la cresterea unei mafii puternice in viitorul apropriat. Ascultati de Blake, Carter si Kewl, iar lucrurile vor decurge bine.

Nu ar fi trebuit sa se termine asa, mare pacat, am invatat multe lucruri de la tine. Daca te reapuci de samp (un cont nou) sa stii ca te voi ajuta cu tot ce pot (bani).

Wallhack si aim (asta se zice), ma rog, raspunsul mi l-a dat, voi fi demis, nu mai am ce sa va zic, nu mai are rost sa ma lupt contra morilor de vant. De cand am luat ban pentru bind stiam ca o sa se ajunga aici. Mi-a parut bine sa fiu coleg cu voi, sa ajut la cresterea unei mafii puternice in viitorul apropriat. Ascultati de Blake, Carter si Kewl, iar lucrurile vor decurge bine.

Bafta mai departe, chiar imi pare rau!! Poate te vei reapuca candva!!

#Restul ce faceti?? Azi nu cred ca o sa intru in joc, am multe de facut pentru maine la scoala!

@, nasol ba rasta ! daca stii ca nu ai avut nimic eu zic sa lupti ...

Degeaba o fac, crede-ma. Asa cum a luat TresTiii ban, asa am luat si eu. In plus, video-ul e de aseara, de cand a fost postat in rubrica lor eu eram deja banat.

@, poti sa-ti iei zambetul de pe buze, invata sa pierzi. Cand stii sa pierzi, poti deveni mai bun decat cel care te bate ;). Si cand o sa devii mai bun si o sa-ti iei o bomba din asta peste ochi, o sa vezi cum e.

Edited by BOSS Rasta69

Bafta mai departe, Rasta, de cunosc de cand erai Alesuuu si eu eram Hope47..Acum un an in taxi...Mereu o sa ai respectul meu, sa te ajute Dumnezeu !

Buna seara baieti...Mama ce zi am avuuutt si ce searaaaaa <3, ne auzim in joc .

Back de la scoala, ce se intampla cu atatia codati pe server...o pagina pana acum la ban list :)) intru putin in game apoi merg la somn pana la war-uri ;) ne auzim atunci.Iar am pierdut decat un meci la pariuri X(