Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata baieti, stati linistiti ca va fi totul bine, dar trebuie sa avem rabdare sa recrutam si jucatori de level 10+ pe care trebuie sa ii invatam tot ce tine de un gang, waruri, cum sa se comporte etc si dupa ce avem si noi 20 25 membrii + la waruri atunci va fi altceva. Nu conteaza doar warurile, turfurile pana la urma este un joc in care trebuie sa ne distram, bineinteles trebuie sa luam si turfuri asa e frumos, dar deocamndata suntem in faza de constructie si este nevoie de ajutorul fiecarui om din acest gang, eu unul am incredere si stiu ca in ceva timp vom ridica gangul unde a fost odata, stiu nu e bine sa vorbesti inainte, vorbim dupa fapte. Va urez o zi placuta, ne auzim in game.

Eu unu propun sa fecm ceva cu joburi adica nush sa lucram la arms dealer sau mechanic si doar asa sa primim bani nu cum am primit azi eu rank 1 1k eu unu zic ca lam primit degeaba deci asa as vrea si sa postam cu dovezi .e dor o propunere

Eu unu propun sa fecm ceva cu joburi adica nush sa lucram la arms dealer sau mechanic si doar asa sa primim bani nu cum am primit azi eu rank 1 1k eu unu zic ca lam primit degeaba deci asa as vrea si sa postam cu dovezi .e dor o propunere

De Luni toti Sunteti Obligati sa faceti screenshot (F8) la scorurile pe care le aveti la war si sa le postati dupa waruri aici : http://forum.b-zone.ro/topic/128396-green-street-bloods-eviden-waruri-wars-evidence/page-49 (obligatoriu la macar jumate + 1 din warurile date in respectivia zi de war)

Maine vreau sa fiti cat mai multi la war. Daca nu puteti ajungeti faceti cerere de invoire sau veti fi sanctioanti.

Edited by DooKid

Neata baieti acum m-am trezit si eu am mancat si eu ceva.

Bine ai revenit Booodan, ne auzim in game.

Ms scarface, ne-am auzit deja=)), sper sa facem treaba buna impreuna la waruri si sa ne intelegem minunat.

Salut baieti, sunt mandru de ce-am resuit sa facem in aceasta seara la war, suntem destul de putini impotriva multora si am reusit sa scoatem egal, casigam war-ul daca mai stateam pe turf, dar, suntem de-abea la inceput. Facem treaba buna. Noapte buna all!