Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Welcome celor noi, cum v-am zis si in game vreau sa luam orasul LosSantos curat si muncit nu cum au facut altii(stim noi cine) cu codur, defapt doar unii din ei dar daca fac parte dina celasi gang sunt bagati toti la raspundere.

Va pup si sa fiti si cuminti si cu minte ca nu avem nevoie de Hack-uri

Salutare, sunt noul vostru coleg voi cine sunteti? :) am revenit dupa 1 luna si fix o saptamana dar de data asta mi-am adus si prietenii....maine o sa mai vina inca doi sper sa fie acceptati si sa luam Ls, acum astept prima zi de war ~:>..a da si sa imi scot si eu modurile sa nu mai am lag :|

Bine ati venit alaturi de noi, sper ca nu ati venit sa "suferiti", sa stricati grupul de aici sau sa va faceti de capul vostru, aici incercam sa facem un grup unit, nu vreau sa vad certuri ca a tras al tau in tine din greseala sa incepi sa tipi pe /f, sper ca aveti destula experienta incat stiti sa va comportati corect intr-un gang, nu avem nevoie de coduri sau alte alea, cinstiti, rabdare si munca. Ne auzim in game, ceaules.

Bine ati venit alaturi de noi, sper ca nu ati venit sa "suferiti", sa stricati grupul de aici sau sa va faceti de capul vostru, aici incercam sa facem un grup unit, nu vreau sa vad certuri ca a tras al tau in tine din greseala sa incepi sa tipi pe /f, sper ca aveti destula experienta incat stiti sa va comportati corect intr-un gang, nu avem nevoie de coduri sau alte alea, cinstiti, rabdare si munca. Ne auzim in game, ceaules.

Daca te uiti la log-uri prea rar sa avem fw....nu am venit aici sa faramam nimic din potriva am venit sa construim un gang unit care sa poata cuceri un oras fara probleme...

Hai ca ne vedem in game.

Buna ziua dragi colegi si tovarasi de curand am fost autoproclamat de catre Jupiter( stie el cum) , nu conteaza asta conteaza sa ne distram, sa construim ceva si chiar nu vreau sa incep si aici sa fac cum am facut in game mie mila de mine ca ma apuca 2014 tot cu rank 4 asa ca va salut si va iubesc :*. Aveti grija de voi si ne auzim in game, cum a zis si @@S c a r f a c e, cinstit, cu rabdare si cu multa munca.

Noapte buna.Am iesit.Ne auzim

maine dupa liceu.Abia astept war-urile :X

Noapte buna ne vedem maine la scoala, sper sa fim 30+ la war-uri si sa luam o mica parte din LS...bafta la toti la scoala si welcome celor noi(M.Ionut nab).

Dupa cum vedeti, acesta e ultimul meu post aici. Vreau sa va urez bafta tuturor si succes in a lua LS. Dookid, esti un lider extraordinar, daca continui asa o sa progresezi tot mai mult. Scarface o sa te ajute. Imi pare rau ca va parasesc asa dar cineva are nevoie de mine. Nu o sa fiu dusmanii mei, mereu o sa tin cont ca sunteti GSB.

P.S: Scarface, vorbele tale s-au ademenit a fi adevarate, am ajuns unde imi doresc.

Ted, vreau sa vorbesc cu tine sa iti explic de ce nu ti-am raspuns. O sa te caut eu.

Multa bafta baieti, sa ajungeti mari!!