Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Vad ca nu intelegi si o tot tii asa, lasa-ma sa-ti explic. Dookid, oTo si Asqwe au vorbit sa nu se mai dea attack datorita lag-ului, care noi toti stim ca a avut loc. Tu trecand peste vorbele lui Dookid, ai dat attack. Ce motiv aveau ceilalti sa nu dea attack dupa ce tu ai fost primul care a dat? Acum ceva timp in urma daca faceai asta erai demis direct, cu tot cu rank 5-ul tau. Cat despre faptul ca unele mafii castigau turfuri pe lag si nu se facea nimic, e poveste veche si nu exista o rezolvare.

Ok, am inteles acum data viitoare am sa ma resemnez si poate daca nu zicea Dookid: Kelton a zis sa nu mai dam attack., poate intelegeam, trebuia sa fie mai explicit , Asqwe si oto au hotarat sa nu ne atace, ceea ce nici noi nu o vom face. Nu mai da attack deoarece o sa fii sanctionat si o sa fii privit urat de catre liderii mafiilor celelalte. Acum am inteles, numai sariti cu gura atat, am gresit ...

Bravo baieti.. ce v-am tot zis ieri sa NU cereti kill pe turf ca luati ban o zi pentru non-rp la war? Doamne.. si bine ca fix pe voi v-a prins, pe Evolution din GSB nu l-a sanctionat cu nimic pentru ce-a facut la un war.. dar ce mai conteaza cel mai "corect" server. Ne auzim in joc, la waruri, nu mai are rost...

Te rog frumos sa nu imi mai pronunti numele deoarece nu m-am legat de tine. Pentru simplul fapt ca am cerut kill inafara turfului nu trebuie sa ne certam si sa faci atata zarva.

Am cerut kill unui civil inafara turfului, pacat ca am facut poza prea tarziu uitete aici.Cine este vinovat sa plateasca.

Back de la scoala it's weekend, ma bag sa citesc Alexandru Lapusneanul pentru luni si apoi ne auzim in game. Felicitari Evo pentru dublu post ai report S@lP@ ♣♣♦♠♦♣♣ ☺

Ok, am inteles acum data viitoare am sa ma resemnez si poate daca nu zicea Dookid: Kelton a zis sa nu mai dam attack., poate intelegeam, trebuia sa fie mai explicit , Asqwe si oto au hotarat sa nu ne atace, ceea ce nici noi nu o vom face. Nu mai da attack deoarece o sa fii sanctionat si o sa fii privit urat de catre liderii mafiilor celelalte. Acum am inteles, numai sariti cu gura atat, am gresit ...

Nu sare nimeni cu gura, ti-am explicat cum sta treaba. Dar acum nu mai conteaza, avem 7 turfuri si e totul bine.

@, I was mad too xD

Nu sare nimeni cu gura, ti-am explicat cum sta treaba. Dar acum nu mai conteaza, avem 7 turfuri si e totul bine.

Asa ziceam si eu ca tot-i bine dar m-am inselat. :)

Ce mai face GreenStreetBloods-u?

Atentie, daca vreti ca forumul sa va mearga de la perfect in sus instalati-va Goolge Chrome nu Mozzila deoarece o sa va mearga de 1000 de ori mai bine.

Asa ziceam si eu ca tot-i bine dar m-am inselat. :)

Ce mai face GreenStreetBloods-u?

Atentie, daca vreti ca forumul sa va mearga de la perfect in sus instalati-va Goolge Chrome nu Mozzila deoarece o sa va mearga de 1000 de ori mai bine.

Cum adica te-ai inselat, ce nu merge bine?

Si cat despre browser, imi merge mai bine firefox_icon.pngdecat Chrome, o descarc mai multe Browsere sa vad care e mai smecher xD

Edited by Christian UGD

@, dookid s-a schimbat mult in rau, nu-mi mai raspunde, cand raspunde, raspunde in sictir, nus ce sa intamplat dar nu-i de bine, parerea mea si mi-o asum, fata de mine si-a schimbat-o.

Si cat despre browser, imi merge mai bine decat Chrome, o descarc mai multe Browsere sa vad care e mai smecher xD

cat despre asta pot sa-ti confirm ca browserul Chrome este mult la bun, imi merge mult mai bine forumul de pe el. Edited by TB GSB Evolution

@, dookid s-a schimbat mult in rau, nu-mi mai raspunde, cand raspunde, raspunde in sictir, nus ce sa intamplat dar nu-i de bine, parerea mea si mi-o asum, fata de mine si-a schimbat-o.

Funny :)), DooKid nu s-a schimbat in rau sub nici o forma, doar ca nu prea il asculti si e destul de enervant. Si uneori poate nu e la PC, e atent la altceva, de asta nu raspunde. Nu are nimic cu tine, asta e sigur.

cat despre asta pot sa-ti confirm ca browserul Chrome este mult la bun, imi merge mult mai bine forumul de pe el.

La fiecare e diferit, totusi in top sunt Firefox si Chrome.

Funny , DooKid nu s-a schimbat in rau sub nici o forma, doar ca nu prea il asculti si e destul de enervant. Si uneori poate nu e la PC, e atent la altceva, de asta nu raspunde. Nu are nimic cu tine, asta e sigur.

Da baa dar uneori ma simt vinovat, adevarul ca si timpul schimba omul baa, 7 luni impreuna in GreenStreetBloods aproape 8, se fac acum pe 6 februarie, te enervezi doamne iartama in fiecare zi sa vb unu cu altu dar nu credeam ca o sa ajungem sa ne certam vreo data.(eu cu dookid) Dar asta-i viatza mergem mai departe.

Tu ce mai faci? Care mai este viatza ta? In game ce ai mai facut?

Da baa dar uneori ma simt vinovat, adevarul ca si timpul schimba omul baa, 7 luni impreuna in GreenStreetBloods aproape 8, se fac acum pe 6 februarie, te enervezi doamne iartama in fiecare zi sa vb unu cu altu dar nu credeam ca o sa ajungem sa ne certam vreo data.(eu cu dookid) Dar asta-i viatza mergem mai departe.

Tu ce mai faci? Care mai este viatza ta? In game ce ai mai facut?

Mda, gg pentru vechime dar asta nu o pot numii cearta decat doar daca ati vorbi voi ceva in particular :>

Eu fac bine, bine am facut si viata mea in game e proasta, n-am bani de order.

Copile, daca vrei semnatura ca a mea cere, nu o fura. Zi cu ce culoare vrei numele si o sa-l pun acolo.

Mda, gg pentru vechime dar asta nu o pot numii cearta decat doar daca ati vorbi voi ceva in particular :> Eu fac bine, bine am facut si viata mea in game e proasta, n-am bani de order. Copile, daca vrei semnatura ca a mea cere, nu o fura. Zi cu ce culoare vrei numele si o sa-l pun acolo.

Multumesc, numele il vreau cu turcuaz, la fel cum este 69 Pier s. Nici eu n-am bani de order, nu te mai plange, dookid asta uita sa dea salariile, nu mi l-a dat duminica trecuta.

Evolution nu cu [TB]

Edited by TB GSB Evolution

Oho, rekille, uite ca avem competitie la Spam la discutii...in sfarsit. Evolution, UGD, dati-mi voie sa va strang mana si sa va felicit ca ati intrat in randul oamenilor ''normali'' .

Cat despre turfuri si cearta...preferam sa nu avem nici un turf si sa ne intelegem ca inainte decat sa avem turfuri si sa existe discutii aprinse intre anumite persoane din gang.

Multumesc, numele il vreau cu turcuaz, la fel cum este 69 Pier s. Nici eu n-am bani de order, nu te mai plange, dookid asta uita sa dea salariile, nu mi l-a dat duminica trecuta.

Evolution nu cu [TB]

cfNX7CC.png

dati-mi voie sa va strang mana si sa va felicit ca ati intrat in randul oamenilor ''normali''

doresc sa le multumesc tuturor care posteaza aici ajutandu-ma sa fac posturi, in special lui Evo care mereu e aici pentru mine sa dea quote.

Edited by Christian UGD

Iti multumesc milt pentru aceasta minunata semnatura :*

doresc sa le multumesc tuturor care posteaza aici ajutandu-ma sa fac posturi, in special lui Evo care mereu e aici pentru mine sa dea quote.
Nu ai pentru ce, si eu vreau sa trec de 500 stai linistit.

Iti multumesc milt pentru aceasta minunata semnatura :*

Nu ai pentru ce, si eu vreau sa trec de 500 stai linistit.

Pai hai pune-ti semnatura mai repede ca vreau sa vad cum arata :-W

cfNX7CC.png

Da ce la restu ne sta rau daca iti dam quote? hai..vezi ca vreau si eu semnatura dinasta cu gsb

@,

Imi faci si mie una iti dau ce vrei tu ;;) ....l-as face eu dar nu mai am photoshop si daca incep iar sa descarc prosti nu mai merge gta bine bla bla bla. A da uitasem avem 2 shefi' in factiune chiar la conducere :)

Edited by SQ Rekill

What? a, da :)) acum o fac.

Ni ma

AX3MpZw.png

Asa, sa traiesti.

@,

Imi faci si mie una iti dau ce vrei tu ;;) ....l-as face eu dar nu mai am photoshop si daca incep iar sa descarc prosti nu mai merge gta bine bla bla bla. A da uitasem avem 2 shefi' in factiune chiar la conducere :)

Care-s aia? eu cu tine?