Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu cu lagul asta nu mai intru....mor aiurea uitati-va in chat unde imi apare kill eu nici nu sunt conectat bine pe server si imi apare kill hai ca e prea aiurea.

UgviXlA.png

ala nu-i kill aiurea. e doar lag si ti-a aparut /wartime de 2 ori.

Tot nu-mi vine sa cred ca am pierdut aici: diGCoBy.png

Noapte buna :)

ala nu-i kill aiurea. e doar lag si ti-a aparut /wartime de 2 ori.

Tot nu-mi vine sa cred ca am pierdut aici: diGCoBy.png

Noapte buna :)

Hai sa ne laudam, bqD8zQ4.png

@, nu o sa recuperam nimic ca nu ai cu cine, ca sa iei turfuri trebuie sa ai membri care fac mereu +1

Si de ce se uita Bobo in topicu nostru ?

Edited by Christian UGD

@,

Pentru ca te lauzi tu prea mult, nu ai cum sa faci +1 la toate war-urile cel putin pana se rezolva cu lag-ul. Cand ajungeam la hq verdant nu vedeam nimic pe turfs..doar aparea time si nu muream. Noapte Buna ma bag la Tv. :|

@,

Pentru ca te lauzi tu prea mult, nu ai cum sa faci +1 la toate war-urile cel putin pana se rezolva cu lag-ul. Cand ajungeam la hq verdant nu vedeam nimic pe turfs..doar aparea time si nu muream. Noapte Buna ma bag la Tv. :|

Fratele meu, eu nu am lag si n-am avut, si + fac mereu daca ma pun pe turfuri 15/15 minute fac +, am mai facut. Singuru lucru rau e ca ii omor pe ala, se pune punct dar el nu moare decat dupa 10 secunde.

@, lui christian ii place ideea cu statul 10 secunde inainte sa moara. Zice ca e zombie, alea alea.

Maine sper ca ajungeti toti la war sa luam si noi odata LS-ul.

Noapte buna.

Nu mi se intampla mereu ci doar cand dau de cineva cu net de la NPS.

@, http://i.imgur.com/uJg1YTa.png

Edited by Christian UGD

UGD ce mama masi de banca ai spart ??? apropo, bravo pentru scoru ala cu 21 kills, ti-am zis ca daca nu faci un 20+ te desfiintez.

A si vezi ca tocmai ai primit 6 ore de Ajail, deci intra pe joc sa iti treaca ca diseara poate nu te vad la war.

Edited by SQ MIonut

UGD ce mama masi de banca ai spart ??? apropo, bravo pentru scoru ala cu 21 kills, ti-am zis ca daca nu faci un 20+ te desfiintez.

A si vezi ca tocmai ai primit 6 ore de Ajail, deci intra pe joc sa iti treaca ca diseara poate nu te vad la war.

Ala a fost best reversed, in loc sa apara cum trebuie a aparut invers, o sa inveti mai in colo.

Vai de viata mea, am ajail.

Edited by Christian UGD

Cum e viata la racoare? daca ai fost capcaun acum stai si asteapta...+ ca nu da bine un ajail in lista

O sa explic cum sta treaba, in + nu m-am intors pe server si gaboru ala e clar post-huntr, eu am livrat masina si direct /q... ala cred ca nici nu stia ca am wanted, doar a vazut acolo ca am dat /q, s-a uitat la wanted si s-a gandit sa-mi faca post + ca trebuia sa aibe dovada ca m-am intors pe server, ceea ce eu nu am facut deci practic nu e abuz, am fost magarit, 'ezi ce-i fac eu...

Ba ce sa faci, in PD e munca grea, mai sunt si dastia de tine care iti dau de cap si in final nu sti ce sa faci, eu cand eram in PD nu l-am fugarit pe unu juma de ora si cand am ajuns la el a dat /q ....na ce sa ii faci ca video ciuciu, poze lafel. :))

Ba ce sa faci, in PD e munca grea, mai sunt si dastia de tine care iti dau de cap si in final nu sti ce sa faci, eu cand eram in PD nu l-am fugarit pe unu juma de ora si cand am ajuns la el a dat /q ....na ce sa ii faci ca video ciuciu, poze lafel. :))

E munca grea daca esti nab, cand eram Rank 1 (toata perioada care am stat in PD ca n-am apucat rank up) ii magaream pe aia cu HPV-u, omg

Ba, un singur best ai luat, de ala normal ?

E munca grea daca esti nab, cand eram Rank 1 (toata perioada care am stat in PD ca n-am apucat rank up) ii magaream pe aia cu HPV-u, omg

Ba, un singur best ai luat, de ala normal ?

Da ba..., am mai avut unu cu 17 din cuneo da nu mai gasesc link si linku la asta l-am gasit acum vreo 2 zile. De unde sa strang eu besturi ca voi sunteti crema aici cu 15 killuri pe war. Trebuie sa schimb si tinta ca asta e cam mare, am avut una buna cu care eram mai bo$$ da nu o mai gasesc.

Da ba..., am mai avut unu cu 17 din cuneo da nu mai gasesc link si linku la asta l-am gasit acum vreo 2 zile. De unde sa strang eu besturi ca voi sunteti crema aici cu 15 killuri pe war. Trebuie sa schimb si tinta ca asta e cam mare, am avut una buna cu care eram mai bo$$ da nu o mai gasesc.

E nasol, zici tu ca sunt praf cu Tecu, de fapt dau magie si cu ala, uite ce ii da lu' nabu asta dar nu apuc sa ajung la inamic ca imi da 3/3 din run, toti au talent in zilele astea. Urmareste-l in HD.

@, uite si la asta baaaaaa, de unde crezi ca o stie, ha?

Edited by Christian UGD

Esti talent ba baiatule :)). Incearca sa fugi in juru lui cand dai cu tecu, te nimereste mai greu, asa daca fugi doar prin fata lui are toate sansele sa te omoare mai usor.

Ce sa mai fug prin juru lui, la war imi dau aia 3/3 daca fac run pana la ei, apai in juru lor :))

SPAMMER INFERCT.

Hai ca ti-am dat acolo de ti-a sarit testoasa (asta cu "testoasa" e by Bombardier)

Edited by Christian UGD