Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

OMG, pai daca e la distanta dai cu combat sau cu altceva :)) , te incurci in arme acu la order 3 stiu cum e.

Nu ma incurc ma, cu Spasu dau bine daca e ala pe loc incercand sa traga cu Deagleul, dar daca fuge chiar daca tin tinta pe al nu ii ia damage foarte mult... cred ca sti si tu ce zic. Cred ca azi ma duc cu /order 1, poate fac ceva naibii

@, am ajail, salms

Edited by Christian UGD

Ce sa mai fug prin juru lui, la war imi dau aia 3/3 daca fac run pana la ei, apai in juru lor :))

Hai ca ti-am dat acolo de ti-a sarit testoasa (asta cu "testoasa" e by Bombardier)

Ti-l bag in confa pe Denis imi plac testoasele, ala vb numai de testoase :))

OMG, pai daca e la distanta dai cu combat sau cu altceva :)) , te incurci in arme acu la order 3 stiu cum e.

Daca esti incepator, logic :))

Mai mult ca sigur il inchide, hai incepeti sa vorbiti despre gsb ca nu sta dookid sa se uite la toate posturile, se uita doar la ultimele....

Deci diseara la war vreau sa fim cat mai activi sa complectam putin /turfs sa fie mai uniform verdele ala pe mapa.

Mai mult ca sigur il inchide, hai incepeti sa vorbiti despre gsb ca nu sta dookid sa se uite la toate posturile, se uita doar la ultimele....

Deci diseara la war vreau sa fim cat mai activi sa complectam putin /turfs sa fie mai uniform verdele ala pe mapa.

Hai ma intra in GAME, da m4 si rifle, sa vezi ca nu ma incurc :)), am avut [/order 4] de 4 ori =))

Ce but esti, se referea ca a ajuns de 4 ori la ranku care poate sa foloseasca orderu ala:)) brainless ugd

Ce but esti ca nu te-ai prins de gluma care se referea la war-urile de pe B-Zone care practic au legatura cu war-urile care le vom avea diseara, adica noi (GSB) adica are legatura cu gangu #nuinchidetopicuplz. Vorbea M.Ionut, logicless

Edited by Christian UGD

Ala e RPG 2, nu rank pe RPG1 = nu valoare.

Edit: Ba, sti cum se iau turfuri? uite ASA

Edited by Christian UGD

Hai ca sunt plictisit, ma bag la film.

Sper ca e un film despre GSB, pwp.

@, da-ti in cap rromule, cum sa inchida topicu? Facem ceva azi la war-uri si il deschide.

Despre GSB: Am auzit ca o sa ne mute Maverickul.

Edited by Christian UGD

A interesant, ma uit si eu la filmu asta, imedeat ce imi termin semnatura. Sa mor daca stiam de el.

Da, pare interesant. L-as lua si eu da' n-am chef de filme acum. Incepe sa se incalzeasca si pe afara... de-abea astept sa fie cald si frumos si sa dispara chestia aia alba si rece de pe jos, copaci, masini, etc. :X

Edited by Christian UGD

Da, se duce zapada si apare verdele (gsb). Apropo fearless e si partea 1/2 ? e serial sau ce e cu filmu ala Green Street?

Evident ca e film (cu GSB), e BluRay

brainless
Edited by Christian UGD