Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mă bag la somn, FearLLeSS dacă nu ajung la primele 10 minute de war vi să mă trezești nab.
De acum la waruri iti calculezi scorul total numai pui direct -1 sau -2 la evidenta pui cat ai 15-17 sau ....

@, De acum posteaza si tu dupa noul model la evidenta war.

Ce mai faceti bajetii, suntem bossi, felicitari pentru prezenta de aseara, tineti-o tot asa ca o sa fie bine pentru toti.Ne vedem in seara asta poate prind si eu vre-un attack

@,

Neeea nu am treaba cu besturile ...nu sunt asa pasionat de killuri si toate alea, stau in gang-uri ca imi place atmosfera nicidecum pentru besturi. Urmaresc doar sa fac un scor bun..

@GSB Evolution VIP, Eu ce sa mai zic de 5 zile nu am prins decat un attack asa se intampla cand mai ataca inca 5 gang-uri.
Soarta, asa e la inceput.

GSB Evolution VIP sa speram ca prinzi la 59
Sa speram.

@GSB Evolution VIP, Eh pai daca nu am mai trecut de mult pe forum nu am vazut.Dar merge... o sa postez de acum dupa zisul model
Oks, am sa ma uit eu ce scoruri ai la acea evidenta.

@,

Incerc sa ma bag la somn =))

Ai ramas la spamul din Avispa? :)

Neee, faceam cu Yusuf 3 pagini in cateva minute :))=)), a zis Royce ca ne sanctioneaza, si TRATEC a inceput sa rada, si tot postam cu Yusuf.

#Pe RPG2 in GSB nu mai zic ce spam faceam cu Deidara :)). Dar dupa ce a plecat in Texas nu mai aveam cu cine sa fac.

Edited by TLG FearLLeSS

@,

Noi chiar nu avem nici-o vina....suntem 8-9 membri care dam attack si pe langa noi elc, 69 pier, vtb si vdt..cam greu si nici macar nu vin la war. Totusi daca am lua cate 2 turf-uri pe zi ar fi ceva..poate avem maine mai mult noroc la attack.