Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Nu va abtineti deloc de la acele hack-uri...parca v-ar poseda dupa ce le folositit odata.

Munciti 2-3 ani pentru acel cont si dupa primiti ban..ce sa zic e alegerea voastra.

Back de la scoala.

@PARAdox VIP :))=)) ma faci sa rad, bugu' ala se face cu c + space + click dreapta. care zici tu pe chat, asta e slide bug?. Fa cerere unban sa vedem dovada lui William.

#A, am uitat sa iti zic, n-ai pentru ce.

Edited by TLG FearLLeSS

Ah, nu pot sa cred, zeu la deagle din GSB a luat din nou ban :)).

Prima oara cica l-am crezut...vezi doamne..''coduri prin istoricu de la skype''. Ma rog...mai bine ar fi sa tac. Ne vedem diseara la war...o seara faina sa aveti domnilor !

Paradox dacă nu luai ban pentru slide.bug îți dădea pentru c-bug, c+space la început care îl faci tu să ieși repede din anim se numește c-bug...

@,

Mersi ca ma faci domn, deja m-am simtit.

Acum cateva minute am iesit de la somn...imi este putin frig dar trece.

Hai ca ne vedem la war-uri sper sa prindem 3-4 attack-uri.

Paradox, poate Fearles nu trebuia sa dea report, dar nu inteleg de ce nu faci duele calumea ? Fara toate bugurile ... daca faceai normal nu se ajungea aici.

Asa e Ted, dar... cum sa zic, intre mine si Fearless, e rivalitate ca intre Dinamo si Steaua. Oricum, trebuia sa se termine cumva.

@,

Da asasinu ca are de unde =))

@@Seky,

Bine ca nu ne-ai spus in mai.

Felicitari pentru war-uri, pacat ca am pierdut la verdant...dar unii va bateti joc, cred ca am fost 15 la war si 15 in hq afk.

F.B.I dupa rpg2 ,va ureaza o primavara fericita!

Banană ce cauți tu să postezi pe rpg1:)) Băăăăă, ce scor am putut să am:)) Nu mai zic de nervi...

Ne auzim mâine.