Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

pai lasa berea, tigarile si cumpara-l, ca 2 euro e pomana. Mai ai 24 de ore la dispozitie ca atat mai tine oferta

Ba ce noroc am baaaaa. Am downloadad jocul CS:GO de pe net crackuit sa vad daca ma tine, si nu ma tine, mai dadeam si 2 euro degeaba. /pee pe el de joc

Edit : Cand va uitati aicisha vedeti ca avem spioni =)). Acum e H U N T E R .

Edited by PARAdox VIP

Nu merge crackuit decat single player, am incercat si eu. Am vrut sa il iau saptamana trecuta cand era cu 11E...da am zis sa mai astept pana la reducere...a meritat 2E..acum tre sa cumpar un HDD si ma apuc de jucat.

Edited by SQ MIonut

Maine la war va astept sa castigam tot. Nu mai fiti asa inactivi sau voi pierdeti. Avem multa lume ce vrea sa intre si am observat ca unii din voi incepeti sa aveti un comportament care lasa de dorit. Aratati ca meritati sa fiti aici.

PS: Avatar nouu :D

Sa speram ca pana la sfarsitul saptamanii vom avea tot LS-ul,iar daca doriti asta dovediti prin scorul la war si prin prezenta voastra,nu prin prostiile de l-e faceti unii dintre voi.

Plictisealllllllllllllllllllllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

Welcomeeeeeeee la nabiiiii! sper sa fiti activi ca in rest le aven pe toate.....