Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@,

Daca nu mergeam cu tacticile alea expirate de cand Ceausescu poate acum aveam si LV.

Ce e atat de greu sa mergem cu 7 masini la Db...pacat ca pe Evo nu-l asculta nimeni.

@@R A Z V A N Y S,

Nu am treaba cu tine dar dai dovada de un nabism suprem...

Cum sa faci ma frate post cuiva ca vorbeste urat pe /f ? ce mama naiba ai tu treaba cu ce vorbim noi pe f? v-ati apucat sa ne verificati evidentele de la war si sa cititi cheatul si ce vorbim noi acolo..tu te numesti om?injur pe cine vreau atat timp cat ne permitem..nu stiu cum de ai ajuns la rank-ul ala. Tu nu vezi realitatea ai nevoie de o palma ca sa te trezesti? V-am inteles ca faceam noi abuzuri si ne faceti post dar asta e prostie 100%. Sa faci post pentru ca vorbeste cineva urat pe /f ...lol. In prima faza i-ai facut post lu'Denis.H iar apoi ai dat edit si ai trecut altul..Ce sa mai asteptam de la voi...jucati si voi pentru distractie si lasati posturile ca nu ajungeti departe chiar daca sef-ul vostru va impinge de la spate sa ne faceti. Crezi ca daca ia x sau y fw faceti ceva? Va spun eu ca faceti pe drq nu o sa aveti nici macar 3 turf-uri prea curand. Ma mir si eu de ce imi bat capul cu voi...cand voi nu aveti nici macar 2% din valoarea noastra. Ar trebui sa faceti ceva la mafia aia in bine ca sunteti aproape ultimii din 9 nu sa umblati cu posturi peste tot pentru orice.