Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Parerea mea este ca sa retrageti demisiile pt 1 zii care a fost cu ghinion asta e se mai intampla.. nu are rost sa dati 5 luni cu piciorul aiurea pentru 1 zii proasta.

Daca am fi mai uniti si am asculta de Leader am fi luat Ls pana Marti dar daca fiecare se crede ZEW la waruri asta e.

Sper ca maine sa intrati toti la waruri daca chiar vreti sa facem trb buna !S@lp@

@,

Eu am vrut sa ma las de cand aveam rank 2...la fel si Ionut si Asasin dar ne-au fost respinse demisiile de fiecare data. Nu este datoria mea ca membru sa stau pana iau LS nu am contract cu nimeni sa stau pana la 24 de turf-uri...pe DooKid nici nu il cunosteam cand am venit aici, am venit pe propriul risc l-am ajutat sa se ridice de la 0 turfs. Nu inseamna ca daca merg undeva trebuie sa stau pana are 24 de turfs. Am o viata nu 100 cum am mai spus prietenii mei adevarati sunt afara nu aici in fata calculatorului.

Parerea mea este ca sa retrageti demisiile pt 1 zii care a fost cu ghinion asta e se mai intampla.. nu are rost sa dati 5 luni cu piciorul aiurea pentru 1 zii proasta.

Daca am fi mai uniti si am asculta de Leader am fi luat Ls pana Marti dar daca fiecare se crede ZEW la waruri asta e.

Sper ca maine sa intrati toti la waruri daca chiar vreti sa facem trb buna !S@lp@

@TRATEC pe mine unul ma amuza cand ajugeam cu tine pe zona si era minimap full de niste patratele negre si ne luam secunda :))) =)))

#Daca si maine suntem 5 la war e perfect, mai luam noi LS cand o sa i-a TRATEC Owner pe RPG1 :)) Am iesit, noapte buna.

Edited by CBN FearLLeSS

Bai frate.

Nici mie nu-mi place ca Rekill AssasIn si Ionut se lasa. Dar totusi, ii inteleg. pana la urma urmei mai importanta este viata REALA decat cea VIRTUALA.Este decizia lor si trebuie sa o respectam, au ajutat cat de mult au putut, vorba lui rekill, nu au niciun contract prin care sa ramana legati aici.

Cat despre acele patratele mici si colorate, nu-i problema, ele vin si pleaca, este normal ca atunci ca vrei sa dai attack sa fii bine organizat pe turf si sa rupi(cazul verdant), iar la warul cu avispa, trebuie sa facem ceva sa-i convingem sa vina la war, poate daca le dam cate 1k, o sa mai trimita si pe altcineva in afara de Anndi.

Cam asta am avut de spus.

Bafta celor care au iesit sau o sa iasa, chiar imi pare rau.

Edited by OJ Smith

i don t get it they didn t Read This Topic? Maine, 24/3/2014, la ora 19:50 va astept in HQ pentru waruri.

Daca nu puteti sa ajungeti faceti cerere de invoire sau veti fi sanctionati cu FW.

More Then The Half of Green street Bloods are Not Connected Or Afk in Hq. wtf? o.O . i am Really wanted To help But haw i can help with going with 13 Members to war with deagle and m4? 40 Vs 13 == Loose . lol i really don t get it LS Verde Ls Verde Ls Verde and they keep saying this without Going to war lol. Peace .

Edited by HaNii

Buna dimineata la toti, assasin,rekill,ionut, va urez multa bafta, imi pare rau ca plecati, m-am atasat de voi, dar mai importanta e viata decat sampul !

Omg ma ce owner avem si noi, imi da ban andrew i-am zis sal la war si imi da ban si tot nu primeste nimic,Nustiu unde se va ajunge

Buna dimineata la toti, assasin,rekill,ionut, va urez multa bafta, imi pare rau ca plecati, m-am atasat de voi, dar mai importanta e viata decat sampul !

Omg ma ce owner avem si noi, imi da ban andrew i-am zis sal la war si imi da ban si tot nu primeste nimic,Nustiu unde se va ajunge

Hai ca si tu ai exagerat cu sms-urile alea. Pana la urma a zis bine kelton, tu i-ai zis sa-ti dea ban si el ti-a dat.

Hai ca si tu ai exagerat cu sms-urile alea. Pana la urma a zis bine kelton, tu i-ai zis sa-ti dea ban si el ti-a dat.

Da ma am exagerat, dar daca ar ziceti vreo 200-300 de playeri la admini dati-mi ban dati-mi ban ce zici ? se goleste sv asa frate, se lasa toti, merg unde e mai bine, eu am zis-o din gluma sa zicem, el nu trebuia sa ma bage in seama, sa ma lase naibi !

Aolo :)) Faceti atata caz pentru niste teritorii ... n-am mai vazut asa ceva, ma rog.

Ies si eu din factiune, motiv: Pentru ca din seria warurilor si pentru ca nervi :))=)) GLUMESC.

#Mie chiar imi plac warurile in 5 playeri :)), mai rad si eu de TRATEC cum face pe skype :))=))

Ies si eu din factiune, motiv: Pentru ca din seria warurilor si pentru ca nervi :))=)) GLUMESC.

#Mie chiar imi plac warurile in 5 playeri :)), mai rad si eu de TRATEC cum face pe skype :))=))

Pai ce face ??? :))))))

Acum am ajuns si eu acasa, ne auzim mai incolo in game, intru la lol.

Mda, ati orbit cu totii, v-am mai spus la cativa in parte si va zic si acum, v-a orbit faima, succesul neindeplinit pana la urma.

Cat despre demisiile respinse nu stiu ce sa mai zic, poate ca ne consideri inapoiati mental Dookid, da eu iti arat cealalta parte a monedei, crede-ma pe cuvant, stim ce vrem de la viata noastra, avem tot dreptul sa ne decidem singuri viitorul, sa luam deciziile care vrem, nu mai faceti atata caz pe deciziile noastre ca ne-am dat demisia, nu cred ca v-a dat nimeni in cap cand voi ati plecat din alte factiuni.

Ne-am indeplinit datoria fata de aceasta mafie, o parte din cei noi veniti aberati cum ca am pleca din cauza ca am pierdut alea 3 pete verzi, niste saracii de turfuri, dar nu aveti habar ca 2 luni ne-am batut sa luam ne luam HQ-ul si totusi nu am renuntat cum au facut altii, la greu, am ramas in continuare alaturi de GSB. Eu unul consider ca nu lasam la greu GSB-ul, a ajuns la un punct maxim de putere, a ajuns o mafie puternica, deci prin urmare ne-am indeplinit scopul de a ajunge in top.

M-am simtit bine, m-am adaptat usor, mi-am facut prieteni si daca am suparat pe cineva in tot acest timp cat am facut parte din GSB, am stiut sa imi repar greselile la timp si sa las o imagine frumoasa in urma mea. Am respectat si am fost respectat la randul meu, mai mult sau mai putin.

LS VERDE? mda, frumoase cuvinte, pacat ca nu o sa se adevereasca prea curand, din mai multe motive, orgoliu, lipsa de organizare ( daca este, atunci scuzati-ma, dar este prea putina si cred eu nu pe intelesul tuturor si cand spun asta ma refer la ''taximetristi'' ). Cum am spus si mai sus, mafia si-a atins apogeul, asta a fost maximul ce a putut sa arate.

E vremea sa lasam locul si altora sa se bucure si sa faca parte din aceasta mafie frumoasa. DookiD, incearca sa iti creezi propria academie, sa iti cresti propriile valori, nu sa recrutezi ''veterani pierduti pe front'', atunci o sa reusesti ceea ce ti-ai propus.

In final nu spun decat atat, respecta-ne decizia si pe noi ca si persoane, lafel cum am facut-o si noi la randul nostru. Succes !

GSB

Edited by UTZ MIonut

Sa vedem cum o sa curga demisiile (din partea celor care nu inteleg, ca o mafie nu inseamna numai /turfs) dupa warurile de azi..

Ba eu mor ma frate ca daca am pierdut un turf doua gata toti demisiii (Ma las de samp) nu mai dalea urate stati frate aici daca vreti LS VERDE