Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Salutare.

Primul meu post aici pe ziua de astazi.

In primul rand, sper sa fim multi multi multi azi la war si sa aratam ca GSB-ul nu a "murit".

In al doilea rand, steaua este mai buna ca Dinamo, nu o zic eu, o zic statisticile.

In al treilea rand, daca aparam 4/4 azi si Steaua bate pe Dinamo, ma declar cel mai fericit !!

In al patrulea rand, welcome celor noi !!

Sa fim serios, b-zone se duce grav in jos. De ceva timp pe servar cand trecem de 600 pleyers incepe lagu, la war ma ia test cand am minus si pe ala din verdant nu-l ia la test ca na, are prieteni admini si nu-l ia.De asta se lasa lumea de servar, degeaba e bun scriptu daca pe servar e lag si totu merge pe pile, nu stiu daca voi mai juca. Oircum nu va mai enervati ca nu sunteti voi de vina.

Stai 6 luni sa iei rank 5 si daca te prinde cu asi sau mai stiu eu ce iti da uninvite si se duce munca ta de 6luni, timp pierdut pentru ce? pentru un lag infect si pentru un servar care merge din pile in pile.

Cand se va schimba ceva in sensu asta cautati-ma, se va lasa si se vor mai lasa multi pleyerii de acest servar pentru ca nu mai e ce era odata.

Va urez mult succes, oricum va chinuiti degeaba.

LALALALALALALALALALALALALALALALALALALALAL

4-1...Paradox, puciulica si yoshijiro, ce mai spuneti ma??

Scuzati-ma ca nu prea am ajutat la waruri saptamana asta, dar am avut treaba cu scoala, maine este un eveniment importabt in scoala si am avut mai multe sarcini dde efectuat.

Noapte buna am iesit si eu neauzim maine, puup.

Dinamovistilor, ne dati si noua o guma FIVE, va rugam frumos :*.

EDIT: Neata, uite IngerBun.

http://postimg.org/image/5tlvjmivp/

Fain dar tot nu-mi bag mods ca imi face lag si fac -la war :))

+1 fratele meu!

Edited by marcel96

Omfg Ce Nob ... :-W