Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Imi place sistemul de war, zici ca suntem la meci sa intram pe flashscore sa "pariem" . Ce-au patit adminii ma nenicule, vreau inapoi cum era..nu prea ma interesau besturile, dar dupa atata timp de obijnuinta sa il schimbi in proportie de 100%...

Puteai macar sa introduci /warscore si sa faci sa se vada checkpointurile colegilor pe minimap, hai sa zicem si ideea cu masinile, sa nu iei scor cand esti omorat, sar mai reduce din drive-by cu elicia, doh trebuia schimbat tot, ca noi asta am cerut, am cerut sa ne lasam de server... Sper sa se termine repede :-J

E mai bun sistemu asta ma, in primul rand nu o sa mai existe rambo, ca nu exista "best". Scopul nostru o sa fie sa stam grupati si sa-i omoram pe adversari pentru a castiga timp pe turf.

Vedem in seara asta cum e :D

Salut!

Naspa upgrade...eu cred ca ma las de samp...O sa stau in seara asta sa vad cum sunt warurile si o sa iau decizia cea mai buna pentru mine...

Vorbim mai pe seara,succes!

Edited by biZon eXe

@@TRATEC,

Mai bine baga in sistemul vechi de war, acel afisaj si era totul perfect.

Runda e de 30 sec.

Mie imi ia 2 min ca sa ajung in sf, daca am war acolo ce fac?.

Pai tie iti ia 2 minute in LS :)), pana scrii /order 3, pana scrii /exit, pana te duci la mavericku personal sa scrii /engine, pana decoleaza :))=))

E mai bun sistemu asta ma, in primul rand nu o sa mai existe rambo, ca nu exista "best". Scopul nostru o sa fie sa stam grupati si sa-i omoram pe adversari pentru a castiga timp pe turf.

Vedem in seara asta cum e :D

Logic tie iti convine ca esti pe zona de war, dar nu putem sa stam toti pe zona de war, conteaza cati membri sunt ON si cati pune Dookid :(

Salut. Nici eu nu sunt foarte " happy " de noul uptade . Sa vad ce se va intampla saptamana aceasta si voi lua o decizie..

Salut. Nici eu nu sunt foarte " happy " de noul uptade . Sa vad ce se va intampla saptamana aceasta si voi lua o decizie..

Salut!!

Baieti, cand am auzit prima data de noua metoda mi s-a parut o mare prostie, asa cum am mai spus si sus, dar am luat totul de la capat si am citit de 2-3 ori si parca are mai mare logica asa.

Adica, voi spuneti: ce rost are sa mai facem killuri?? ce rost are sa ne mai omoram?? ce waruri sunt alea fara sa ne omoram??

Raspunsul este simplu.

Omorandu-ne adversarii, rezulta faptul ca o sa ramanem mai mult pe turfs ceea ce inseamna ca o sa castigam mai multe puncte la sfarsit de war, corect??

Sincer, mi se pare o idee CAT DE CAT buna, eu zic ca nu este bine sa ne dam asa cu parerea inca de la inceput, chiar sunt curios cum va fi diseara.

Insa, un singur lucru nu prea imi place, chestia cu forumul, cel mai bine ramanea comanda /attack care se putea folosi intre orelele 20:00-22:00 !!

EDIT- sunt smecherul acestei pagini !!

Edited by OJ Smith

O porcarie, ba. O PORCARIE. Si stiu ca o sa sara toti "VAI FA TU MAI BINE DE CRITICI ATAT". Nu pot frate, dar fac comparatia cu ce a fost si ce e.. adica nu fac comparatie, ca nu se poate.. Nici macar nu sunt in waru asta, ultimu.. CA DOAR SE PUN OAMENII RANDOM SI PUNE TOTI INACTIVII MAFIEI. Frumos asa..

O porcarie, ba. O PORCARIE. Si stiu ca o sa sara toti "VAI FA TU MAI BINE DE CRITICI ATAT". Nu pot frate, dar fac comparatia cu ce a fost si ce e.. adica nu fac comparatie, ca nu se poate.. Nici macar nu sunt in waru asta, ultimu.. CA DOAR SE PUN OAMENII RANDOM SI PUNE TOTI INACTIVII MAFIEI. Frumos asa..

cam asa :|

Ce faceti ma?? Eu acum am ajuns la scoala.

Nu stuu ce ziceti voi si puteti sa-mi spuneti orice, dar mie metoda de acum mi se pare GENIALA !!!

Hai salut!

Acum plec si eu la scoala...

Multa bafta!

Ce faceti ma?? Eu acum am ajuns la scoala.

Nu stuu ce ziceti voi si puteti sa-mi spuneti orice, dar mie metoda de acum mi se pare GENIALA !!!

si mie mi se pare foarte tare si va mai suferi modificari oricum dar pana acum e tot ok`s aseara a fost un fel de test si chiar a fost 4 fun;)

Momentan metoda de war este in dezvoltare. Dupa cum a anuntat pe /o aseara mastertrap sper sa impace pe toata lumea. Astfel nu vor mai fi waruri de stat pe zona 30 de minute si sa luam bataie ca vine 1 pe zona si face 2-1 si gata warul, si nici kill-urile nu vor fi degeaba. Sper ca toti sa fie multumiti de definitivarea acestei solutii.