Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@GF Vlad, bafta.

@, vorbeste nenea curatu: http://i.imgur.com/F6UVe34.png

De asemenea eu as zice sa iti vezi de mafia ta care ne mananca pe paine: http://i.imgur.com/YSBQvoo.png ... pana nu ne mai mananca pe paine =)) (http://i.imgur.com/5L6tBjT.png)

Daca stai sa-i iei asa mai gasesti multi ca el :)),gen:

89.137.233.174 BeyondOwn William[ADM] 17.02.2014 21:05 Permanent aimbot

95.76.49.63BeyondOwn Kelton 07.08.2013 14:23 Permanent cheats

92.80.50.148 [FL]Kraft. Kelton 12.10.2013 17:47 Permanent aimbot

offline Je.Alexx Kelton 12.10.2013 17:47 Permanent aimbot

offline [AIM]BaxteR ByFyDo 17.10.2013 20:24 Permanent aimbot

Fara numar,fara numar =)),dar ei joaca corect,daca sti cum zic =)).Pacat ca b-zone cam incurajeaza folosirea coadelor si le da n sanse la unban si alte treburi doar pentru a avea ei playeri pe server.

"Verdant power"

Edited by AIM NewLife

92.80.50.148 [FL]Kraft. Kelton 12.10.2013 17:47 Permanent aimbot

offline Je.Alexx Kelton 12.10.2013 17:47 Permanent aimbot

offline [AIM]BaxteR ByFyDo 17.10.2013 20:24 Permanent aimbot

Fara numar,fara numar =)),dar ei joaca corect,daca sti cum zic =)).Pacat ca b-zone cam incurajeaza folosirea coadelor si le da n sanse la unban si alte treburi doar pentru a avea ei playeri pe server.

"Verdant power"

Daca vrei sa o luam asa: stefanless, ZLATAN (pe nickul vechi), Tratec, Pharell, Vampii (care a luat pt moduri interzise ciudat dar nu apare in ban list)

PS: Nu zic ca acesti jucatori sunt codati si in momentul de fata spun ca au fost sanctionati pt. coduri moduri interzise sau distribuire .

Daca vrei sa o luam asa: stefanless, ZLATAN (pe nickul vechi), Tratec, Pharell, Vampii (care a luat pt moduri interzise ciudat dar nu apare in ban list)

PS: Nu zic ca acesti jucatori sunt codati si in momentul de fata spun ca au fost sanctionati pt. coduri moduri interzise sau distribuire .

1. Ai report.

2. Cat timp eu nu apar pe banlist si stiu ca joc corect imi permit sa vorbesc despre oricine,salpa.

@, ceea ce am spus mai sus este faptul ca ar trebui sa iti vezi propria gradina si sa nu vii sa o critici pe a altuia. Cand vii si postezi o suferinta la alti in discutii nu te astepta sa fii intampinat foarte bine. Cat despre cei ce sunt enumerati mai sus nu prea ii vezi in TOP-ul warurilor (exceptie face tratec) ceea ce nu mai ridica intrebarea: Oare mai au inca coduri?

Veziti ma de treaba ta:).

Nu mai posta aici.