Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Baaa se vede ca suntem o tara de menelisti infecti frate caut si eu o melodie: Cedry2k cu Vlad Dobrescu - Rechini pe youtube si n-o gasesc trebuie sa caut pe google, daca cautam pe youtube o manea imediat gaseam, dar cand caut muzica adevarata nu gasesc asta e ROMANIA deabia astept sa-mi termin bacu la anu si sa ma ia varamea in Anglia.

Edited by AIM K0rS

Mie exact asta imi place la muzica RAP pentru ca spune despre realitate si ca versurile se retin mult mai greu fata de manele o manea in 2 ore am invatato cap coada, dar la RAP e altceva.De o manea in 2-3 saptamani te plictisesti pentru ca sunt aceleasi versuri care se tot repeta, dar o melodie din genul HIP-HOP o ascult si 1 an si tot nu ma plictisesc sincer va spun

Hai Noapte Buna

Edited by AIM K0rS

Buna dimineata !

Am si eu o problema cu placa video. Acum 4 zile, in dxdiag nu mi-o recunostea, aparea doar n/a. Am instalat un driver de pe nvidia fix pentru placa mea Geforce 8400 GS si a inceut sa mearga. Aseara cand m-am uitat asa, intr-o doara, din nou aparea n/a. Am pierdut 3 ore incercand sa pun driverul din nou si nou nou, am dezinstalat placa am pus-o iar iar driver si tot nimic. Daca este cineva care are vreo idee sau care se pricepe la asa ceva, lasati-mi un raspuns sau un pm ceva va rog frumos. Precizez ca placa merge, daca a mers 3 zile trebuie sa fie ceva de la driver, windows, habar n-am. Orice ar fi de folos si stiti, va rog anuntati-ma.

Hai ca eu am plecat afara !

Vorbim diseara.

Deliric, STIG si Catutz, poate facem live-ul diseara.

PS - Va place avatarul?? Like a boss.

Diseara este cel mai bine la ora 19:00, atunci este si ceva lume online si o sa incerc sa fiu in casa.

Eu mai ies putin pe afara, salut.

@, sigur castiga Brazilia.

Care jucati de aici FIFA 11, inafara de Menthol / Kiranulea ?

Ne strangem sa jucam poate un 2vs2 | 3vs3.