Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Ba copilu tu mai ai mult de mancat pana sa vorbesti de mine,vezi-ti de treaba ta acolo.Cat despre suferinte si altele,imi permit sa sufar si sa zic ca sunteti niste codati etc pentru ca dupa cum se vede asta sunteti,nu toti,dar marea majoritate,in plus,eu am 3 ani de mafii in spate si nu am fost banat nici macar odata pentru coduri si nici n-o sa fiu,eu urasc codatii,i-as pune pe toti la zid si i-as impusca ca pe Ceausescu,asa ca-mi permit sa vorbesc despre altii cat vrea muschiu meu,ok?

Ce-mi place de lucaalin. Nici nu ma cunoaste, dar a reusit sa ma descrie perfect. Un borat de 12 ani care baga milioane-n joc si sparge codurile. Eu ii doresc cancer la prostata si o moarte inceata si foarte dureroasa.

@AIM NewLife Vorbeste pinnguinu care ieri si-a bagat aimu sa poata iesii din HQ:)))

Au si ei 1 luna de mafie si sufera "DAU MAGIE" replica de codati.

Daca nu sunteti in stare sa ma tineti 5 oameni in HQ nu inseamna ca am aim. :*

@, Scrie si tu mai mult cand faci un post pe forum ca doar pentru ":))" iti iei warn pentru +1.

Hai ca ies si eu,nu uitati maine la 12:45 in HQ,ne asteapta o saptamana grea,daca reusim sa iesim pe plus cu 2 turfuri zic eu ca e bine,incetul cu incetul v-om lua si LS-ul.

Fratilor,cu GSB-ul de azi pe vechea metoda nu ne facea nimeni fata,indiferent de oras!VA PWPA AMIGO!MI-AM LUAT SI WARN MWHAHAHAHA