Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Deci fara sa exagerez dar Vietnamese Boys e cea mai codata mafie ever,joc de 3 ani pe serverul asta doar in mafii,dar asemenea talente ca in mafia asta n-am mai vazut jur,pur si simplu mori instantaneu stand ascuns dupa cladiri si nimeni pe langa tine,nu exista player care sa nu-ti dea 3/3 cu deagle,nu exista player care sa nu-ti dea secunda cu m4 sau cu ak47 gen Fulger. la care ii se vede norecoilu de la o posta ca de asta si trage cu ak47 si nu cu m4.

PS:Care aveti cont pe RPG 2 un vot va rog :*http://forum.b-zone.ro/topic/98946-primarie-votare-primar/page-92

Edited by AIM NewLife

@@Amigo, =))) cât de......nab poate să fie.

E clar că nu o să recunoască nimeni că are coduri, aşa că toţi se dau nevinovaţi.

Probabil că nici Levyy nu ştie care sunt membrii lui care au coduri...

Baaaa uite aici kill instant intr-o secunda frate nici nu am miscat a inceput war in sec 2 eram deja mort: http://imgur.com/xZ7JUjT

Si tine cont aveam full hp cand a inceput warul

Deci fara sa exagerez dar Vietnamese Boys e cea mai codata mafie ever,joc de 3 ani pe serverul asta doar in mafii,dar asemenea talente ca in mafia asta n-am mai vazut jur,pur si simplu mori instantaneu stand ascuns dupa cladiri si nimeni pe langa tine,nu exista player care sa nu-ti dea 3/3 cu deagle,nu exista player care sa nu-ti dea secunda cu m4 sau cu ak47 gen Fulger. la care ii se vede norecoilu de la o posta ca de asta si trage cu ak47 si nu cu m4.

PS:Care aveti cont pe RPG 2 un vot va rog :*http://forum.b-zone.ro/topic/98946-primarie-votare-primar/page-92

GG pentru Mayor, sa imi dai +1 la vot :)) .

Ce mai faceti baieti?a fost excelent azi la waruri.

Hai ca am iesit si eu,felicitari pentru astazi,daca eram si zilele trecute atatia...acum aveam LS-ul dar asta e,poate mai scapam weekend-ul asta de niste inactivi si recrutam membri activi.

Noapte buna.

@NewLife , GG for mayor (rpg 2)

Mda acuma pe la 3 o sa plec la mare 1 saptamana pacat ca numai raman sa le dau o lectie celor din VTB despre cum se trage cu armele astea m-a atins la punctul sensibil.Sa moara mama daca nu cand vin le rup capu la war le dau cu tec si combat de sare

Nb all

Lasati ba sampu ca va strica viata daca jucati in exces. Acuma am venit si eu de afara, ma duc fac un dus si ma culc. Cred ca mai intru abea luni la war...

@@AIM K0rS, distractie placuta si felicitari.

Maine picioareeee... :))

hbxJ5MN.jpg