Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@, Succes carutz, un prieten foarte bun, pacat ca ai iesit din cauza lui RoLLs, da-mi PM cu skype-ul tau.

Catutzz. este skype, nu am iesit din cauza lui rolls, m-au dat la o echipa mai mare la fotbal si avem antrenament la 19.00 si termin la 20:30, si pierd 2 waruri, nu imi ies din cauza la toata lumea...

Succes mai departe, ultimul post aici.

@@R0LLs, mars ba ateule de aici ca te injur, dar mai bine nu ca abea am luat unwarn =)))), baieti ne auzim pe 07.09.2014 cand revin de la munte :X ce frumos e aici, o sa intru pe la waruri cand pot de pe laptop, sal rols.

Sal nab, bafta in vacanta.

Edited by R0LLs

Salut, astazi la paintball am primit ban de la adminul sRn pentru Aimbot, acesta nu mi-a facut nici macar test aim, dar e pretinde ca mie imi sare tinta. Dati-va cu parerea daca eu am aim, si daca el stia sa filmeze din spatele meu sa se vada unde trag era mult mai clar. Acum pe B-Zone daca un jucator trage bine este suspect de codurii, chiar daca tragi pe langa playeri o data de 2 ori, si dupa dai 3/3 cuiva ai aim, sRn e bun in a descoperii AIM-UL!

Salut, astazi la paintball am primit ban de la adminul sRn pentru Aimbot, acesta nu mi-a facut nici macar test aim, dar e pretinde ca mie imi sare tinta. Dati-va cu parerea daca eu am aim, si daca el stia sa filmeze din spatele meu sa se vada unde trag era mult mai clar. Acum pe B-Zone daca un jucator trage bine este suspect de codurii, chiar daca tragi pe langa playeri o data de 2 ori, si dupa dai 3/3 cuiva ai aim, sRn e bun in a descoperii AIM-UL!

Nu m-am uitat la tot de cat doar 1 minut asa, am vazut ca ai si ratat..

Multa bafta baieti, a fost frumos alaturi de voi cat am stat, chiar daca a fost cum a fost la war, m-am distrat. Ma bucur ca am cunoscut multi oameni noi pe aici, cu care mi-a facut placere sa discut. Succes!