Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Gata ma :)) Cred ca am rezolvato cu laptop-ul intr-un final :))

Are matusame o prietena veche ce are cupon-ul de pensie de vreo 1000 lei si s-ar putea sa imi accepte aia comanda :)) Nu ma bag prin salariati ca e mai greu ca as putea face direct prin tata dar.. E alta chestie acolo :))

Si tot nu ii las ma in pace pe nespalatii astia de la banka BRD & Cetelem. Mi-a respins odata credit-ul prin emag , odata prin pcgarage , odata imprumutul :))

Lasa ma ca mai fac inca un credit si daca si pe asta il respinge mai fac inca unu.

Pai ei se pun cu SniPeRS ?

Daca zic ca cupon-ul tre sa fix de minim si de max 500 lei , nici o problema ca iau o foarfeca si il tai pe din doua si le dau jumatate de cupon =))=)) .

http://www.emag.ro/laptop-gaming-asus-cu-procesor-intel-174-core-small-sup-tm-sup-small-i7-4710hq-2-50ghz-haswell-8gb-full-hd-1tb-nvidia-geforce-gtx-860m-2gb-freedos-black-g750jm-t4110d/pd/DGS2ZBBBM/?ref=rec_na

Cred ca ma enervati rank 4+, nu stiti ca se da attack ????

M-am chinuit de unu singur, din cate am eu impresia, eram gata sa prin 2 pe verdant dar soarta a fost impotriva mea si am dat tocmai in SF.

Cititi anunturile importante !

Edited by Yoshi JupanuL

Astazi a pierdut alianta pe WOW de multe ori in Battleground.. Ne-a cam rupt hoarda in ultimul hal astazi :))

Deci era un warlock cu talentele setate pe distruge si inca unu cu talentele setate pe demonologie :)) Va dati seama ba ce rup aia 2 daca sunt full PVP ? :))

Unul datea in mn cu vraji si altul isi trimitea pe mn demon-ul sa ma omoare si ma crapau.. Daca e setat cu talentele pe distrugere ce vreti mai mult =)) ?

Sper ca astazi la war-uri sa nu fim alianta ca ma apuca dracii :))

Hai ca a fost bine per total,in SF n-aveam cum sa castigam e imposibil cu sistemu asta,felicitari pentru ultimul war cand ne-am revenit miraculos de la 0-4 vedeti ca se poate ?

PS:BINE CA A PLECAT TRATECYY MAI IAU SI EU UN BEST,DOAMNE AJUTA! :))

Noapte buna.