Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Asta e,cand sunt dublu decat noi nu avem ce sa facem,nu incercati sa cautati vinovati,nu e vina nimanui ca nu aplica lumea si stam la 30 de membri asa e in toate mafiile de cand cu noua regula cu rank 3+... trebuie sa ne resemnam.

Rank 4+ nu uitati de atac.

Edited by NewLifePUNCTeXe

Hai salut. IOOi ce ma dispera scoala. Dai,scoala-te,vezi ca la 11 mergi la dentist,la 1 la scoala. Dupa 6-7 ore de chin, hai,stai in picioare in autobuz,ajungi acasa si ai chef exact de nimic -_-

O mai si apuca pe mama sa merem' nustiu unde Dumnezeu si e clara ziua.

Edited by Supplier N Gabi

Vreau sa va multumesc tuturor pentru ca ati fost alaturi de mine in clipele bune si cele nu atat de bune. Tot ce pot face acum este sa va urez succes si sa va rog sa ascultati de lider si sublider. Sper ca ei sa se descurce mai bine ca mine, sa fie mai duri deoarece se pare ca doar asa se invata, si sa gandeasca de doua ori problemele inainte sa actioneze. Vreau de asemenea sa imi cer scuze daca in decursul perioadei in care am fost aici am suparat pe cineva, nu imi sta in fire sa ma cert si de aceea vreau sa nu ies de aici cu dusmani, ci doar cu prieteni.

Cu drag, al vostru DooKid.