Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun ma bun trebuia sa vina si momentu asta il asteptam demult :)),daca nu era codatu ala de JustSmile ziceam ca l-au luat pe merit ca au membri buni,dar ala le cam face toate warurile cu codu de cand a intrat,dar nu-i nimic,toate la timpu lor ;).

Noapte buna.

Am ramas fara HQ dar nu putem spune ca a fost o diferenta prea mare , daca eram mai multi ca numar de membrii cu siguranta reuseam , daca Joi o sa avem attack il luam cu siguranta .

Mai caut un membru doritor de a se alatura gruparii de asasini .Lasati-mi mesaj aici sau in game .

Bă eu unul nu vă inţeleg de loc voi dc appicati frate aici pt 30 minute . De 2 zile in coace vad ca apar tot felul de specimine azi intra in jumate de ora ies . Serios ? Voi intrati pt un war ...eu nu va bat obrazul sau altceva dar va faceti singuri de rusine prin comportamentul vostru . Dati dovada de neseriozitate ..... nu in fiecare zi se castiga un trufs ci in timp . Acum factiunea duce o perioada mai grea deoarece acum s-a rentrodus regula cu rank 3 ontr-o factiune anterioara si majoritatea nu aveau nici-o factiune si acum stau cacalau civili pe la cnn si fac spam ca idioti si lag . Sper sa nu mai plecati , mai in gluma mai in serios incercati sa fiti mai responsabili . Cu genul asta de persoane nu se cucereste un turf nici nu m-ai vorbesc de un oras . Acum nu stiu ce o sa ziceti voi ...ca-s nebun , ca vb aiurea , eu mi-am da-t cu parea sincer. Nb GSB . Maine la war sa fim mai multi pe /members