Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ooo sa traiasca fratii mei, ce faceti ma nebunilor:))).Sa stiti ca va sustin din toate punctele de vedere impotriva suferintelor din Verdant aveti grija ce faceti azi la waru cu Verdant (pe HQ) nu vreau sa vad tot ls negru.Baietii se vad si ei in /top si hai sa ne dam smecherii sa suferim au uitat cand ii tineam in HQ si cine a dominat LS atatea luni de zile.Chiar daca GSB numai este mafie de top m-am atasat foarte mult de mafia asta si toata lumea stie ca pe mine nu ma intereseaza turfs eu ma bazez doar pe prietenie si incredere.Nea acuma toata lumea aplica in mafiile astea cu turfs gen Verdant, Bratva, 69.Dar nu isi dau seama ca Ba frate este mult mai distractiv cand intri intr-o mafie cu 0 turfs si la un momendat dai turfs si vezi toata munca depusa multi nu vad asta si se duc unde le e mai usor, servit totul pe tava.Va salut si va PwP!!!

Ne-am descurcat acceptabil pe HQ avand in vedere ca suntem mai putini cu 10 oameni in factiune decat ei , pe Materials Get se pare ca mai aveti de lucrat la pozitionare , poate si 2-3 membrii in + ar ajuta , cine stie ,am prins attack si astazi pe Materials Get , ne vedem maine , Nb.

Ne-am descurcat acceptabil pe HQ avand in vedere ca suntem mai putini cu 10 oameni in factiune decat ei , pe Materials Get se pare ca mai aveti de lucrat la pozitionare , poate si 2-3 membrii in + ar ajuta , cine stie ,am prins attack si astazi pe Materials Get , ne vedem maine , Nb.

Si unul ca trestii e bine sau ca Lion ar fi bine.

Bafta @TheS ne auzim pe forum fata mea , ;) sper sa ne revedem tot aici , dar pe locuri diferite adica eu in al tau si tu in al meu actual :)) , nu te voi uita mosule , ai grija ce faci cu bambeu ala ;)

Nu fiti ma tristi ca ati pierdut si HQ-ul, nu le dati satisfactia de a va vedea infranti ei exact asta vor sa intrati in jocul lor inca o data zic nu le dati satisfactie lasatii sa sufere ca nu vor domina la infinit LS-ul.Deabia astept sa-i vad cand or sa inceapa sa piarda turfs sa vedem spam la demisii Verdant sa vezi ce satisfactie avem si noi atunci si de ce sa ne amuzam=)))))) as veni eu sa va ajut, dar am facut o promisiune cuiva care chiar are nevoie de mine.Va PwP fratii mei Noapte buna!!!

Edited by AIM K0rS

Ce-i cu asta acilea? Amigo ''m-am cacat pe mine ''

! Orce lucru frumos tine 2 zile sa stii asta . Nu va mai bucurati atat nu castigam azi un teritoriu maine , macar noi nu jucam cu coduri nu pot spune acelasi lucru si despre factiunea voastra . Edited by ThL Masterboy