Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Doamnee ma doamneeeeeeeee

IAU BAN PENTRU COD CAND NU FOLOSESC NIMIC?? SI CODATII CARE RUP AIM SI NO REC STAU BINE MERSI SI RAD DE MINE CA AM LUAT BAN, BA DECI MI-E CIUDA, UITATI-VA PE CE DOVADA AM LUAT EU BAN OMGGG

@, Sincer sa fiu si eu puteam sa bag mana in foc ca ceva ai...insa din dovezile lui Skelet nu reiese ca ai avea ceva,stateai pe c si dadeai cu m4 in timp ce aia stateau pe loc majoritatea e normal sa-i seci asa repede,dupa parerea mea doar cu dovezile alea n-au rezolvat nimic si o sa primesti unban asta daca nu mai au si altele.

Voi chiar credeti ca as fi bagat cod pentru un war???CHIAR ASA DE NAB MA CREDETI???Ba Magnume tu te-ai uitat macar peste video ala sau ai puscat un post pt +1??ms oricum acum vad cn imi e prieten si cine nu.Oricum eu stiu ca sunt curat si asta conteaza, pot sa fac orice ca sa demonstrez ca nu am folosit cod si credeti ca as baga cod la rank 6? NU AM BAGAT LA RANK 1 CAND RUPEAM - SI SA BAG ACUM??doamnee... ce sa zic ms fain magnume.

Hai ca e bn, m-am intors!!!!!!

Multumesc mult celor care m-au incurajat si m-au ajutat moral cand eram cu el la pamant, totusi nu am folosit cod si nici nu o sa folosesc deoarece nu am motiv sa fac asta.Acum Bombardier si LuNg care sufereau la unban si prin pm au ingalbenit la fata cand au vazut ca am luat unban =))

Pacat ca am luat ban, poate mai luam un best cv =))

Pentru dusmanii mei:

Si asta le doresc tuturor dusmanilor