Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mna, probabil o sa fie ultima mea postare pe aici. S-ar putea sa ma dea afara pentru postul facut de trestiii, din cauza unei reactii nervoase la acel moment, din pacat nu m-am putut stapanii si am injurat foarte grav pe chatul factiunii, ba m-ai mult am facut si spam. Asta este imi accept sanctiunea care cred eu ca va urma. :)

Ne auzim in game.

Aici mi-a fost cel mai bine, in GSB. Sunt aici de mult timp si m-am simtit foarte bine pana in ultimile zile. Sunt prea multi codatii, cand ma apuca nervii ma apuca asta e, asta sunt eu, dar acum nu stau sa imi stric laptopu pentru un cacat de joc. Multi o sa zica ca am dat de greu si gata, demisie. Nu e asa, am plecat pentru ca nu mai rezistam, faceam pe - sau = din cauza nerviilor. Zeama sper sa nu zici ca am tradat sau altceva, nu este cazul. Bey tot cel mai smecher esti ! Pitt, nu ne-am cunoscut noi asa bine, esti ok dar incearca sa vorbesti mai mult pe /f, stiu ca ai venit din LV, dar o sa inveti si LS :*. Smook, esti un nab. Wale, kol ayre. Nu stau sa va iau in parte sa zic ceva despre voi... sunteti multi :)) Tot ce vreau sa zic e ca astept sa vad si LV verde.

Bafta mai departe. GSB POWER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

S@LPWPP@.

NewLife, VALOARE !

Edited by Mr0ne Tmt

@,Bafta in continuare Mr0ne , ai fost un membru bun , te-ai implicat si ai pus suflet cat ai stat aici .

Astazi nu a mers tocmai perfect in mare parte datorita numarului de membrii online , ori veniti la war ori veti fi sanctionati , probabil va fi pus si un numar minim de secunde pe turf deoarece nu este suficient sa mergi o data si sa ramai in HQ . Ne vedem maine .

Eh, asta e. Luam LV-ul in timp ce pierdem LS-ul. E o performanta si asta. =))

Trebuie sa mai vezi si partile bune ale problemei. :))

Noapte buna celor care s-au culcat, si succes maine la scoala/liceu. :*

Eh, asta e. Luam LV-ul in timp ce pierdem LS-ul. E o performanta si asta. =))

Trebuie sa mai vezi si partile bune ale problemei. :))

Noapte buna celor care s-au culcat, si succes maine la scoala/liceu. :*