Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Eu zic sa ne dam toti demisia ce naiba,voi ati intrat in GSB doar ca o ducea bine si castiga waruri ? pai nu e tot timpul asa,mai vin si vremuri grele,credeti-ma stiu cum e,sunt aici de 6 luni+ in care am avut si 36 turfs dar si 0 turfs,cand o sa intelegeti ca turfurile astea n-au nicio relevanta ? azi pierzi tot peste catva timp castigi inapoi ce ai pierdut sau poate mai mult si tot asa.

Ganditi-va de 2 ori inainte de a iesi,noapte buna.

Dati-va demisia, nu aveti decat. Ii rog pe toti care se silesc sa vina la war-uri sa nu mai vina si sa-si dea demisia. Ati intrat in gang ca sa veniti la war-uri nu ca sa gasiti scuze penibile si sa mergeti sa va jucati LoL.

Noapte buna...sariti toti cu demisiile

Cand o sa fim si noi 35+ on si va miscati pe turf o sa castigam..deocamdata nu avem ce face

Turfurile vin si pleaca, practic sunt doar niste culori pe harta.

Neataa! Nu mai am somn si pe la 08:00 incep cursurile..ne auzim deseara pe la waruri, sper sa fim mai multi, si vorba lu' Zeama, daca nu aveti chef de waruri sau nu puteti intra in intervalul in care avem mai bine nu va obositi sa aplicati intr-un gang.

GG caduvrule.

Salutari baieti. Ce faceti?

M-am uitat la topicul cu demisii ... e mai ceva ca atunci cand deschid aplicatiile cei din Hitmen. Ce va apucat pe toti? E de inteles la Alex69 si la , dar restul parca vad ca plecati pe motiv ca aveti bac/alte treburi si dupa 2-3 zile va vedem prin alt gang. In fine, nu va judec, dar sunteti vaci daca plecati pt alt gang.

, felicitari gogule. Succes cu SF-ul.

Nu fiti tristi ca pierdem,candva si eu am fost ca voi,imi dadeam demisia cand pierdeam waruri,ma enervam etc,dar cu timpul mi-am dat seama cat de prost eram si ca sunt lucruri mult mai importante in viata asta decat niste pete colorate pe o mapa intr-un joc,acum mai vin la waruri doar din placerea de a face DM.Ganditi-va ca daca iesiti de aici si mergeti intr-o alta mafie care poate o duce mai bine acum insa peste ceva timp si mafia respectiva o sa piarda si ce ati rezolvat? De cand joc pe B-Zone n-am vazut o mafie care sa domine un oras mai mult de cateva luni maxim,pentru ca nu ai cum ca se schimba lideri,se schimba membri,mai iau niste codati care le rezolva warurile ban (rar ce-i drept, ca jucam pe B-Zone) etc.

Sper sa intelegeti ceva din ce am zis mai sus,daca nu,asta e,plecati toti, eu pot sa merg si singur la war sa fac DM :).

Noapte buna.

Eu zic sa ne dam toti demisia ce naiba,voi ati intrat in GSB doar ca o ducea bine si castiga waruri ? pai nu e tot timpul asa,mai vin si vremuri grele,credeti-ma stiu cum e,sunt aici de 6 luni+ in care am avut si 36 turfs dar si 0 turfs,cand o sa intelegeti ca turfurile astea n-au nicio relevanta ? azi pierzi tot peste catva timp castigi inapoi ce ai pierdut sau poate mai mult si tot asa.

Ganditi-va de 2 ori inainte de a iesi,noapte buna.

Boss unii au stat doar cand factiunea avea multe turfuri, dar nu e nimic ma, ca o sa vina si randul nostru sa rupem LS-ul din nou. NO PROBLEM.

Cei care si-au dat demisia v-ati batut joc de sansa acordata! Ganditi-va de 2 ori macar inainte de a face un lucru!

Bafta in continuare celor care ati iesit din mafie. Cius!

Sa mor eu, de ce suntem ca restul gangurilor? Adica incepem sa pierdem niste pete de culoare si ramanem in 30-25 de membrii, de ce? Pentru ca nu vreti sa incercati sa ii batem, acum ca se duce mafia din prima cearta demisie, dar cand gsb bateau tot de ce nu mai erau atatea demisii? Chiar e necesar sa parasiti mafia la greu in loc s.o ajutati sa se ridice?

Ganditi va de 2-3 ori inainte sa puneti o demisie. Sunt doar niste pete de culoarea ceea ce vreti voi.

Lasa-i ma ca b0t-ul cum vine asa si pleaca o data cu turfs, va dau un sfat nu va mai certati pentru 2-3 ..... ca oricum nu-i lamuriti au niste suferinte pe ei.Se va cunoaste diferenta cand va pleca b0t din VTB atunci se va vedea cine e mai bun.Unii dintre ei au probleme grave asa cum are si ala din FBI nici nu vreau sa-i rostesc numele.Ce sa mai nu s-a mai pomenit mafie ca VTB defapt nu am mai vazut LS gri de luni bune poate chiar ani alaturi de celebrul -99:)))) tot in VTB a fost facut din partea mea VTB este mafia pe care o dispretuiesc cel mai mult si nu de acum de mult timp.Ce sa va zic nu va mai certati intre voi ca pierdeti niste waruri, lasatii sa fie fericiti nu le dati satisfactie la suferinte (enevandu-va) lasatii sa sufere si cand va fi momentul LS va fi din nou verde.Va urez bafta la waruri stiti ca mereu am fost de partea voastra chiar daca ati avut LS sau 0 turfs, abia astept maine war-ul cu VTB in SF.BAFTA!!!!

Asa ma, bagati demisiile, in acest mod sigur or sa vina turfuri. Va zic eu, in clipa in care or sa iasa b0tii din VTB, se va schimba totul, pana atunci nu avem ce face.

De ce sa i-a LS din cauza la 4-5 membrii? Asta nu se intampla daca dupa ce pierdeam un war majoritatea sareau cu demisiile. Daca ramaneam in formatia in care eram, turfurile de pe langa hq-ul nostru nu le pierdeam, dar unii nu gandesc. Mie unul oricum nu imi pasa de turfuri, am avut si 0 si 36 de turfuri de cand sunt in GSB, deci imi e indiferent.

Lasati-i sa plece, e decizia lor. Ei credeau ca daca intra in GSB o sa aiba mereu 36 de turfuri.

Pai daca nu ar pleca toti cand vad ca pierdem 3-4 turfuri am avea. Dar numa daca ar ramane si ei ca asa ar ajuta si ei sa ridicam inapoi mafia. Dar na eu nu se gandesc inaite de a pune o demisie. sper si eu sa recrutam inapoi sa fim iar 42 si sa plece b0tii din VTB.