Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Acesta e ultimul meu post aici .. Vreau să vă multumesc tuturor pentru sprijinul acordat si sper să rămâneti uniti si să nu vă mai certati pe /f aiurea că nu rezolvati absolut nimic . Am ajutat cu tot ce am putut această mafie minunată care intr-o bună zi va doborâ recordul lui Zeamă (#36 Turfs) ... Multă baftă tuturor si sper că nu v-am supărat cu nimic , chiar dacă v-am supărat cu ceva imi cer scuze ! LS VERDE#

@@Mr0ne, mult succes in viata reala.

Sunt curios cum o sa fie azi la waruri, am un presentiment de scepticism.

@@Wizzle, daca o sa fie ca aseara este clar...Unii cum au auzit ca sunt liberi niic pe turf macar de distractie nu au vrut sa vina. Asa ceva se numste dezinteres total...Stiu frate ca nu aveam cum sa castigam, dar eram 20 on si eu erau maxim 15 pe turf.

Salut baieti. A venit si randul meu sa plec, cu toate ca in niste cirumstante aiurea, dar asta este. Nu dramatizati, membri vin si pleaca, orice mafie are perioada ei de decadere asa ca aveti rabdare doar. Va urez succes cu LS-ul si ca un mic sfat: lasati hatereala deoparte, e un joc.

@Bladestar ZEW, mersi frate. Ai grija si tu si succeeees la bac :X . Sper sa iei note mari si apoi sa vi sa te lauzi cu un status pe forum :))

@@South Silviu,bafta prietenas , sper sa ne mai vedem si cu alta ocazie in joc , pe viitor poate ne revedem tot aici . :X

Hai noroc , o sa plec si eu la meditatie in 10 minute , ma intorc pe la 7 . Ne auzim inainte de war .

Bafta Baieti. Bafta Alexutz Si Kha doar in voi mai am incredere. Bafta in cucerirea Turfurilor . Eu am plecat de aici imi pare rau ca plec inainte era ceva fain. Eram uniti il puteam injura mereu pe /f pe sheik pe alexutz nu era nici un sifon sa dea pm. Acuma s-a schimbat foarte mult

Asta-seara am castigat 2/4 si tin sa va felicit pentru acest fapt. Sincer, chiar nu ma asteptam sa castigam warul cu Avispa, iar asta e din cauza ca avem cativa membrii care fac diferenta. Sper sa evoluam, iar daca nu, nu va mai dati demisiile pentru ca nu se rezolva nimic cu nervi.
Maine trebuie sa castigam din nou. Va urez noapte buna.

@, daca am castigat in 10 oameni un asemenea warr gandeste-te cand vom fi 20/30+ ca rupem tot.

Felicitari pentru asseara!

Neata! Acum m-am trezit si eu...

In perioada cand a fost beyond inactiv , am pierdut toate turfurile , dar unele waruri castigam 10 vs 20+ . Aia 10 am fost prezenti si in urmatoarele saptamani cand eram aproape sa luam iar Los Santos, adica atunci s-a creeat un nucleu , un grup de baza, asa trebuie sa se intample si acum, sa facem un grup unit care sa faca fata in orice situatie.

Dar eu sper sa aplice lumea si la noi, pentru ca Green Street Bloods nu este o mafie de neglijat .

@, Cu cine vrei tu sa faci acum un grup de baza? :)) Mai sunteti 3-4 insi din toti care eram atunci....+ ca acum cu noua conducere nu stiu cum o sa se prezinte lucrurile. Degeaba speri dar lucrurile in uramatoare perioada nu o sa fie prea roz pentru GSB :-??

PS: Love you:*

PSS: No report >:D<<'>

Edited by AIM Cristi95 VALOARE

@, Cu cine vrei tu sa faci acum un grup de baza? :)) Mai sunteti 3-4 insi din toti care eram atunci....+ ca acum cu noua conducere nu stiu cum o sa se prezinte lucrurile. Degeaba speri dar lucrurile in uramatoare perioada nu o sa fie prea roz pentru GSB :-??

PS: Love you:*

PSS: No report >:D<<'>

Pai ba , incercam si eu sa-i motivez p-astia micii :))) , degeaba vine lumea la war daca nu are pic de motivare .

Nu iti dau report , nu are rost .

Sa incercati sa mai intrati la war .

@, Salut ba botule, iar colegi =)) ,prietenu' la nevoie se cunoaste.

Salut Green Street Bloods, de azi eu voi fi noul vostru coleg. Desi multi ma chemau in alte gang-uri ca trag bine.... eu sunt un om, si am un caracter de om pentru ca am promis ceva fata de LORD.

Astazi la war-uri, sper sa castigam. Ascultati si cu putina atentie avem sanse.

BAfta

Salut GSB, cam naspa fara war-uri dar nu e nimic.

Maine avem o sedinta foarte importanta, incercati sa veniti cati mai multi. Din pacate eu nu pot veni pentru ca plec la tara....

Sa fiti on.

+1 la aceasta propunere, de nerefuzat: http://forum.b-zone.ro/topic/266034-propunere-readaugare-fara-fp-6060-daca-nu-ai-minim-3-zile/?p=4018989