Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Maine avem 4 wars :

DEFEND: Racing LS Avispa Rifa vs Green Street Bloods 20:00-20:30

DEFEND: Pig Pen LS Avispa Rifa vs Green Street Bloods 20:30-21:00

ATTACK :Docks I LS Green Street Bloods vs Avispa Rifa 21:00-21:30

ATTACK :Glen Park LS Green Street Bloods vs Avispa Rifa 21:30-22:00

Vreau o prezenta cat mai mare la waruri , va astept in LINIE IN HQ la 19:45 .

Cine nu este invoit o sa primeasca sanctiunea meritata .

PS: cartea Domnului :))

Edited by Kha PaZona

@@Mr0ne, eu zic ca de maine s-ar putea sa ne revenim , sa faci si tu treaba aia de care am tot vorbit :)) .

o sa incerc dar saptamana asta trb iau si eu note pe la liceu.. ca nu prea am dat pe la el :))

@@Askhanar, so you think i'm joking ??? if you get some punishments don't say bolbol is a bad person , i'm saying my internet is down and not anything else , if you will not change your answer to the inactivity request there would be a talk with admins , if you think you are boss here i will show you what a member of rank 1 can do .

Salut ,s-ar putea sa intarzii la waruri, am niste treaba de terminat .Ascultati de Askhanar , asqwe,levyy ,bladestar si cei care sunt capabili sa organizeze .

Welcome celor noi. Felicitări pentru warurile de astăzi și scuzați forma mea slaba din ultimul timp, trebuie sa mă obișnuiesc cu tec și sa văd dacă pot lua pc de la tara. Ne auzim mâine la waruri.

Welcome celor noi. Felicitări pentru warurile de astăzi și scuzați forma mea slaba din ultimul timp, trebuie sa mă obișnuiesc cu tec și sa văd dacă pot lua pc de la tara. Ne auzim mâine la waruri.

Bine v-am gasit. Sunt sigur ca ne vom intelege perfect. Sper, ca impreuna sa facem performantele. In trecut alaturi de aceasta mafie , am cucerit 2 orase ( Ls + Lv - Stracci ) si ultima oara cand am fost membru aici, am cucerit Los Santos. Ne auzim la war..