Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Mno,slab si foarte urat a fost astazi la waruri.

La un moment dat n-aveam membru de fvr/mno misto tare.

Din 34 in factiune eram 13-14 pe members,serios? ce e cu asta?.

Sper ca maine din cele 2 waruri cu rifa sa castigam 1 macar,daca continuam asa saptamana viitoare ne iau rifa tot LS-u.

Acesta este canalul meu de Youtube,daca va place cum ma descurc la waruri astept like+subscripe.Vizionare placuta!

https://www.youtube.com/channel/UCBuZjWFsMyUbUIWseLARjYA/videos

@, Nu,nu poate.

Ba..cand vad ca se umple topicul de demisii..! Toti veniti aici cand merge treaba..cand se strica putin o tuliti...stau si ma gandesc cand o sa se aleaga noul lider si o sa mearga treaba ca pe roate cati o sa vrea sa se intoarca.

Aici nu e pe candidare sau lucruri asemanatoare Donald, dacă nu ești mulțumit de actuala conducere sau mă rog, fosta, erai liber sa pleci, nu vreau sa aduc în discuție din nou inactivitatea ta aproape nesfârșită, astăzi sunteți liberi, pierdem... asta este, cum a zis și prototype, sunt doar niște pătrățele colorate, păcat ca pentru ele ne pierdem cunoștințele de pe server și ne certam din aceasta cauza.

Bun, deci te-ai simtit ofensat si nu stiu de ce, am zis ca nu putem sa facem nimic cu oameni putin,si faza cu coordonarea, nu te-am acuzat de nimic, nu ai ce face doar tu ca rank mare, nu ma judeca pentru ca nu ai inteles la ce m-am referit, chiar vrei sa plec din cate am vazut, dar nu o sa o fac pentru ca imi place factiunea asta, cat despre inactivitate, este dreptul meu, chiar crezi ca mi-a placut sa nu ma joc? Am fost inactiv cu un scop, nu mai abera te rog frumos, te-am cosiderat un om de gasca dar se pare ca la o mica neintelegere te schimbi total, sau chiar mi-am facut o impresie gresita....

@, taci ma schelet.

Ba, Karry, nu credeam ca o sa ajungi sa bagi coade. Inteleg ca nu prea mai are nimeni chef de samp, mai ales cei cu experienta si vechime pe server, dar poti sa te lasi in alte feluri.

Apucati-va de csgo, lasati sampu.

O perioada frumoasa petrecuta aici, o sa iau o pauza o saptamana, chiar credeam ca nu o sa ajunga aici factiunea, speram ca eu si kha o sa ne putem descurca cu Avispa si ca apoi sa imi pot face si eu o mafie ca lider.

Bafta maxim cu liderul.