Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@Maxim ZEW, potoleste-l pe anducus ala ca se rupe ceva in el pls, e ranku' 6 suprem el, zboara pe toata lumea :-J cred ca isi pune vata in nas la war sa nu-i curga sangele la cat se agita cu organizarea aia dar nu-l asculta nimeni, oricum daca fac toti ce zice el pierdem 0-15 si maxim 1 kill de membru :-J. Il bate ls-ul si ne pune el la poztii.

@, ca de obicei, vorbesti aiurea. Nu cred ca atunci cand m-am implicat, am pierdut ceva. :) Am condus cu 5-1 , ne-au egalat si la ultima runda, cand era 7-7, eram +10 fata de ei la influenta si se trezesc cativa rambo sa stricte scorul. :) Cred ca nu sunt ascultat. Am vazut, atunci cand i-am pus pe cladirea rosie de la jail, chiar nu erau toti, zau. :) Nu ma enervez ca pierdem, ma enervez ca unii nu gandesc cum sa stea pozitionati si mor aiurea. Normal ca ti-am zis "poate zbori", din moment ce noi ne strofocam sa iasa totul bine, iar tu ziceai "Toti nu stiu unde" si faceai spam aiurea. Mai pe scurt, iti bateai joc. Fa-ti tu treaba mai bine decat mine , lasa-ma pe mine in nestiinta mea.

Daca stam toti ca oile, sa fii convins ca nu facem nimic. Dovada a fost turf-ul ala pierdut in ultima runda.

20 gsb intr-un loc si rifa a dat 'rush' => papa ultima runda.

Eu mereu incerc sa merg pe la spate, lateral, blah blah ca sa scot 1-2, chit ca mor, dar ei sunt in SF. Eu zic ca convenabil.

Problema e ca n-am cu cine sa fac asta, toti au tendinta sa mearga singuri si nu inteleg de ce, mai ales aia care tin deagle invers.

Edited by Bladestar ZEW

Baieti haideti asta seara sa castigam tot.Sa nu lasam codatii din avispa sa ne ia turfurile astea 6 pe care le-am facut.Pregatiti-va si da-ti arme cand vi se cere,asa putem sa castigam si noi.

@@AnDeD, eu spuneam ''toti la pod'' ca de acolo ii scoti usor de pe cladirea rosie ca erau ei acolo, dar daca stii juca intelegi ce zic, daca intrii pe turf si te uiti in cer dupa adversari ca majoritatea nu stiu sa citeasca harta... n-am ce sa va fac.

Salutare GSB!!!!

De mult nu am mai postat pe aici

Intrati diseara la war-uri sa aparam ceea ce ne apartine!

Ne auzim in joc!

O zi frumoasa sa aveti!!!

Edited by MC1 VIP