Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Congrats Anded for leader >>LS VERDE<<

Hai salut. De astazi sunt noul vostru coleg..

Hai ca mi-am facut intrarea pentru astazi.. Direct cu bataia am inceput prima oara. M-am integrat in factiune de minune ( daca mai amenint pe cineva iau uninvite ) =))

@@AnDeD Bine AnDeD ti-am promis.. Numai bat pe nimeni din factiune daca ma lasa in pace.

@ Ba sa te termini ca i-am promis lui AnDeD ca numai amenint pe nimeni din interiorul factiunii.

Edited by SniPeRS

@@AnDeD, Felicitari Anded si mult succes cu functia!

#Eu acum am ajuns acasa, nu am mai apucat sa intru azi deloc, ne auzim maine la wars sa speram ca nu o sa mai am ziua incarcata de astazi, succes!

@@Count LuNg ZEW, Da-mi pm sa vorbim ceva.

@@SniPeRS, Sper ca aici nu o sa exagerezi cu chestiile de batman cum faceai prin alte factiuni. :)

Edited by GF CarreY

Snipers, ai grija cu promisiunile pe care le-ai facut si incearca sa respecti. Prin toate factiunile ai facut cate o problema si te-ai laudat cu trecutul tau. Pe mine nu ma intereseaza ce ai batut tu. Ceea ce te rog e sa nu ameninti aiurea.

Va multumesc tuturor inca o data ! Maine, waruri de la ora 13, va astept. In continuare, Radualex se va ocupa de evidenta.

Snipers, ai grija cu promisiunile pe care le-ai facut si incearca sa respecti. Prin toate factiunile ai facut cate o problema si te-ai laudat cu trecutul tau. Pe mine nu ma intereseaza ce ai batut tu. Ceea ce te rog e sa nu ameninti aiurea.

Va multumesc tuturor inca o data ! Maine, waruri de la ora 13, va astept. In continuare, Radualex se va ocupa de evidenta.

Promit ca numai ma cert cu nimeni care nu ma supara.

De asemenea nu iti voi da PM cu cine ma supara ca dupa voi fi considerat un sifon si e mai rau dupa.