Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

A fost greu azi nu gluma,decat sa fac waruri de astea mai bine fac waruri calumea si le pierd nu sa stau la panda pe turf sa vina cate un VTB ca ala le da liber mare lider ce e,a vazut ca i-au plecat membri de valoare si nu mai are sanse sa castige ce-a zis,hai s-o bag pe asta cu "liberi" sa nu ma fac de ras pe turf iar noi sa credem ca ne da el turfuri moca,buna tactica.

Edited by NewLife VIP

Nu conteaza ceea ce se intampla acum. Am discutat cu liderul lor si a spus ca "vor trage tare" dupa ce ii expira toate inactivitatile si trecem de jumatate si da, pana la urma si-au atins obiectivul. Maine, prezenta maxima, chiar daca nu sunt multi, nu avem de unde sa stim. Mai putine invoiri. Noapte buna !

Servus!
Dezamagire totala din partea unora...
Avem 20 de turfs dar nu suntem in stare sa le ingreunam GSB-ilor munca pentru a le castiga... Preferati sa le dati de pomana decat sa luptati. Multi dintre voi m-ati dezamagit...

Uite, vezi, de comentariile astea penibile "ma temeam". Faptul ca factiunea ta are 10 inactivitati, invoiri, iar liderul tau face event in timpul warurilor si le zice "faceti ce vreti , sunteti liberi", nu inseamna ca primim mocca, inseamna ca nu sunteti in stare sa luptati in inferioritate numerica (inactivitati, invoiri + /members ) , au plecat oamenii de baza si nu are pe cine si ce sa mai coordoneze. "De la jumatate o sa ne revenim si noi". De ce nu luptati acum ? Vezi-ti de treaba ta ca nu da niciun membru pomana si nu te-a dezamagit nimeni, ci liderul tau le da liber.

Asta e tactica lui Tig3r sa nu se prezinte la war iar dupa sa zica ca ne-a dat turfurile pomana,pai ba prietene tu te crezi mare zeu ca ti-a luat BeyondOwn si cu Muzzy codatu 26 turfuri ? fara aia nu treceai nici de 10,acum ca ti-au plecat gata nu ne mai prezentam la waruri ca stim ca ne luam perversa pe turf si de ce sa ne facem de cacao cand putem sa facem eventuri in batjocura si sa le dam liber la membri ca mai apoi sa zici ca ne-ai dat turfuri moca,nu?.Pe langa asta,LS-ul nu l-ai tinut nicio saptamana,sa iei un oras e usor sa-l ti e mai greu sau sa faci 30 turfuri+,n-ai realizat nimic luand un oras in 5 membri care ti-au facut toata mafia,vai s'amar.

Maine, 03.09.2015, avem de disputat 4 waruri, dintre care de aparat 2 teritorii, attack-ul pe HQ RDT e mai putin important. Vreau prezenta maxima si lasati-o mai moale cu invoirile daca vreti sa luam orasul. La 12:55 in HQ ! Inchid topicul pana maine ca sa vada toata lumea !

Felicitari pentru prestanta de astazi, chiar nu ma asteptam. Daca in continuare ascultati de coordonarea mea si sunteti activi, vom avea orasul Los Santos. Attack-ul in LV a fost mai mult de distractie. Rugamintea mea la adresa celor de rank 4 + este sa se grabeasca cu attack-urile la 15:29 pentru ca cei din ELC vor sa doboare recordul de teritorii obtinute in gangul lor, asadar incercati sa prindeti macar 1 attack daca nu puteti doua. Ca daca vor prinde ei 2 si noi 0, incepem sa dam pe ei si ii scoatem din peisaj. Aveti grija ce faceti ! Pwp !

@, nu e vina nimanui ca se fac blaturi. VTB sunt in vacanta si au 5 online si dau attack doar ca sa nu dam noi. Super, suntem mafie din LS, avem war in LV cu o mafie din SF. Pai ce sa ne faca noua 69 PM? Nu ca sufar, dar n-au nicio sansa.. Pana urca aia pe pod se duc 2 runde. O sa stea lucrurile altfel de luni, vin si VTB din vacanta probabil dupa terminarea zilelor B-zone. Kenzy m-a rugat sa-l las sa doboare recordul de turfuri din ELC, adica sa ia teritorii de la VTB si el da attack pe mine? Pai luni daca prind attack pe Rodeo il fac sa-si vada de treaba lui. In cazul in care n-a dat attack el si a dat un rank 4 + , inseamna ca nu le-a comunicat ceea ce trebuia sa le comunice. Daca nici 1 attack nu ma lasi sa prind, fiind gang din LS, sa nu mai zic de 2, e uite ca lucrurile nu vor ramane asa.

@, @@AnDeD, Ce mai fac barosaniii :))), mult timp a trecut decand nu am mai postat si eu pe aici, dar mi am adus asa aminte de voi :)))

@@Count LuNg ZEW, Tu poti sa ramai in vacanta, ca tu doar batjocora, oftica, si când e rau imediat fugi, nu stiu cauti pe aici, o sa ma intreb când va venii si vreme mai rea mai vei ramane?

Va pup ! :)

Hai salut GSB.

Welcome SvenKing,a venit si seful gastii nebune mai tre' sa vina niste bajeti smecheri dar n-avem locuri ,tre sa scapam de minusari (poate va simtiti si dati o raita pe la topicul de demisii).

LS-ul e joaca de copii acum,trebuie doar sa prindeti atac.

Salut baieti, de astazi sunt noul vostru coleg, sper sa facem treaba buna impreuna ! Va pwp!

Welcome!

Hai salut GSB.

Welcome SvenKing,a venit si seful gastii nebune mai tre' sa vina niste bajeti smecheri dar n-avem locuri ,tre sa scapam de minusari (poate va simtiti si dati o raita pe la topicul de demisii).

LS-ul e joaca de copii acum,trebuie doar sa prindeti atac.

M-am simtit :(.

#demisia #sal #pa #paleta