Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@AnDeD, Am avut 15-0 plm.. daca nu furau astia aveam vreo 18-0, ca dadeam toti ca talibanii cu m4 si nu i-am prins =)) eh, macar pe civilian am luat eu bestu'. O sa filmez mai bine in seara asta, mi-am facut setarile calumea la bandicam. Ieri filmam doar cate un kill, cu m4 ceva, ma rog, tot a iesit jmk k3 s@ m@y zyk3m

# care are droguri manca-i-as talentu' lui? am nevoie. :3

# acusi warr-urile, poate luam 4/4

Asta voiam sa zic, incearca sa te filmezi constant sau sa faci twitch ca daca e sa o dai vreodata mai urat si nu-si dau adminii seama ca ati tras mai multi, iei ban pe loc si ai dovada.

@@kes,

Bine tu codatule ! Nu stiam ca filmezi la waruri, ma abonez ( Ti-am dat si like )

@@AnDeD, Iei si tu best din luna in an si te lauzi ?

@@AT RaduMamii, Esti un om cult, imi place de tine, de la anu te duc la opera.

In seara asta avem waruri grele, veniti in numar cat mai mare la waruri !

OFF: www.twitch.tv/danncauc - Sa aveti valoare mare ! Program: Luni-Vineri intre orele 20:00 si 22:00 !

Edited by Cokee

Neata, care-i treaba? Abea m-am trezit si eu, nu m-am dus la liceu ca is zilele scolii..mai bine asa. Diseara avem warr-uri destul de grele, poate reusim macar sa pastram turfurile de la verdant.

Uitati aici ceva actiune de la warr-urile de aseara, m-am filmat putin, daca va place lasati-mi un like / subscribe si/sau un plus unu' la postu' asta, mz :))

Bossultane, nu imi dai si mie skinu' ala care il ai pe vtb cu sapca si ochelari? ms frum.

Felicitari pentru war-uri, il puteam castiga si pe ultimul, dar recuperam maine.

Maine, 21.10.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 !

1. Vietnames Boys - Car Rent LS : 20:00 - 20:30 ( defend )

2. Vietnames Boys - Marina LS (HQ) : 20:30 - 21:00 ( attack )

3. Vietnames Boys - Rodeo LS: 21:00 - 21:30 ( attack )

4. Vietnames Boys - Market LS : 21:30 - 22:00 ( defend )

Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

Maine avem sansa de a recuceri orasul LS. Mai pe scurt, ceea ce ne apartine. Nu se vor accepta invoiri, avem nevoie de influenta pe Marina LS si sa aparam zonele de langa. Haideti sa ne mobilizam pentru inca o recucerire. Suntem in /top 1 de o luna cu o pauza de 2-3 zile. Noapte buna !

Felicitari pentru aceasta seara! Totul a decurs cum trebuie, 35/38 ON si ati ascultat. Eh, ignorati suferintele, probabil si noi am trecut prin etapa asta, dar macar am fost in stare sa mentinem orasul, nu sa le dam liber in a doua zi.

http://imgur.com/zTvzpSD - Dar ce nesimtit sunt, mai.

http://imgur.com/ctF5zuu - ei nu mint niciodata..

Maine avem de aparat doua HQ-uri si un attack de incalzire in LV. Sper sa pastram LS-ul. Noapte buna !

Maine, 22.10.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn. Invoirile se fac in topicul "Invoiri activitati" si se vor accepta DOAR 3 !

1. Verdant Family - Verdant I LS (HQ) : 20:00 - 20:30 ( defend )

2. Southern Pimps - School Instructor LV : 20:30 - 21:00 ( attack )

3. Vietnames Boys - Marina LS (HQ) : 21:30 - 22:00 ( defend )

Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

Edited by AnDeD

Felicitari baaa, #LSVERDE.

Prost attack pe SP, ne luam bataie grav...

@, le-am spus sa nu dea attack pe nimeni, sa ramanem doar cu defend, chiar daca e pauza intre ele si e posibil sa iasa. Ei il interpreteaza "4fun", iar eu ii spun pierdere de timp pentru ca ne tine in VW aiurea. N-are rost sa ne extindem momentan in alt oras, e bine cum e acum.