Jump to content

Timp rămas până în 2025

La mulți ani tuturor!

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Hai salut, am venit si eu de la liceu, adica am iesit pe la 11, am mai stat prin oras. Mananc ceva si mai fac un video de la warr-uri ca am filmat 4/4 warr-uri aseara in continuu si am ceva de lucru. :))

Mai aruncati un ochi pe aici:

- like si subscribe pls :o3 va pup

@@kes, plsss

I watched ur video here (

) GG Boss

plz can u give me in pm the mod that when i want to accept a gun i type only (/ag),i have 1 year searching that mod,hope u understand me ...

Din cauza unor probleme personale nu am putut intra la primul war,iar voi nu ati ascultat de sublideri /membrii r4+ . Asa ceva nu va mai fi tolerat atata timp cat eu voi mai fii lider in aceasta factiune . Am iertat prea mult pe unii dintre voi si v'ati invatat . Din acest moment voi incepe sa sanctionez NESIMTIREA fara discutii,fara avertismente inainte . Maine avem atac pe HQ Verdant si defend cu Verdant pe Verdant II si Airport I . Cine nu va asculta de conducere,nu va veni la backup sau va merge rambo nu va mai fi iertat. Cand ati intrat in aceasta factiune ati fost de acord cu regulile dupa care se conduce/administreaza,dar se pare ca unii dintre voi ati uitat sau ignorati continuu aceste reguli . Stiu ca in ganguri nu pot fi reguli asa dure,dar pe mine nu ma intereseaza acest lucru . Atata timp cat eu va tratez cu respect si am un limbaj corespunzator fata de voi,vreau ca acest lucru sa fie reciproc . Nu mai anunt,nu mai amenint,nu mai iert,dar in momentul cand veti fi sanctionati nu vreau sa vad comentarii de genul "dar de ce frate,am facut si eu o data si gata,imi dai fw" . Conducerea nu mai este de mult timp respectata,iar acest lucru se va schimba in perioada urmatoare,fie de bunavoie,fie cu forta !

Scuze ca n-am putut sa ajung la ultimele 2 warr-uri da' a venit cineva pe la mine si trebuia sa lipsesc neaparat. Vad ca nu prea v-ati descurcat pe verdant 1..

CE FORTA E MANEAUA SA MOR EU, UITASEM DE EA <3 <3

Edited by kes

@, tu gen nu mai ai timp de war, dar esti in VTB, nu? :)) Puteai sa ne spui frumos ca te-a chemat un amic de acolo ca nu ne suparam.

In rest, toate bune si frumoase, dragi copii? Maine trebuie sa recuperam. :D Ne-au venit cativa aici si in continuare vor mai veni. Vorbim pe fapte reale, vreti sa va mint?

@@AnDeD, Da pai cum, toate bune si frumoase.

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu modu' ala in care dai /ag inloc de /accept gun x ?

@, e pe nume, personal. Trebuie sa ti-l faca doar tie si trebuie sa-l cunosti pe creator din cate stiu eu.

Radu, un nolifer obligat sa tii functia 4 luni + 4 luni inainte = sarcina usoara !