Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Neata GSB,ce mai faceti?In seara aceasta avem 4 waruri foarte grele dintre care 3 cu Verdant si 1 cu Vietnamese.Din partea voastra vreau activitate maxima si sa ascultati,altceva nu,deoarece daca ascultati si avem activitate nu avem cum sa pierdem warurile.Hai ne vedem diseara la waruri,eu intru imd in game si mai vorbim,bafta.

Nu mi-a placut de voi astazi la war-uri, pe deasupra ca sunteti putini, unii dintre voi nici nu asculta si din cauza lor pierdem runda.

La ultimul war a fost ceva mai bine, avand in vedere ca a turf-ul era langa HQ-ul lor, nu e asa grav, dar am avut avantaj si l-am pierdut...

O sa fac evidenta maine pana la war-uri si o sa sanctionez la sange de acum inainte. ;)

Nu mi-a placut de voi astazi la war-uri, pe deasupra ca sunteti putini, unii dintre voi nici nu asculta si din cauza lor pierdem runda.
La ultimul war a fost ceva mai bine, avand in vedere ca a turf-ul era langa HQ-ul lor, nu e asa grav, dar am avut avantaj si l-am pierdut...
O sa fac evidenta maine pana la war-uri si o sa sanctionez la sange de acum inainte. ;)

Neata GSB,nici mie nu mi-a placut cum v-ati descurcat la warurile de ieri,dar la ultimul war a mai fost ceva..A fost 6-9,daca ati fi ascultati mai mult si nu v-ati fi dus in ei waru era al nostru dar asta este,sper ca in seara aceasta sa fim 30+ ca sa nu va umple RUNK de FW-uri...Daca o sa fim 30+ nu o sa fie chiar asa mare problema sa castiga asa ca AZI LA 19:50 SA VA GASESC PE TOTI IN HQ PENTRU WARURI,2 INVOIRI ATAT ACCEPT.Bafta.

Welcome celor noi,sper ca maine sa castigam cele 2 waruri.Vreau sa va felicit pentru cele 2..Ala cu VTB de pe LSPD si de pe BANK LV cu RDT..era sa castigam si cu RDT dar erau langa HQ la ei..Hai maine la 19:50 toti in HQ pentru waruri,avem 2 waruri 1 cu VDT celalalt cu VTB,sper sa fim 30+ si sa castigam.

Baieti, am postat evidenta si sanctiunile. Platiti-va amenzile cei care aveti sau altfel primiti FW.

Ce pot sa spun... Din toata factiunea, doar 1/2 membri in afara de conducere au putut fi prezenti la 4/4 war-uri (600+ secunde) ieri si astazi. In stilul asta nu facem nimic.

Edited by pHeNOMz0r V I P

Ba, eu am luat ban pt. ca m-a luat la teste si m-a pus sa ma conectez pe skype si nu am putut, aiurea rau.

Imi pare rau ca nu am putut sa fac mai multe aici, asa a fost sa fie. Va urez succes in continuare si aveti grija de corpurile voastre. :*

BTW: Care vrea dovada sa vada pt. ce am luat ban poate sa imi dea un PM, nu las aici ca sa vada toti fanii. ^-^

angelxxx-Welcome

Dati AD-uri ca recrutam ca pana luni la waruri sa ne facem macar 37-38 in factiune,ok?Nu uitati ca maine 29.11.2015 la ora 20:00 avem sedinta+antrenamentul,care nu vine va fi sactionat cu Faction Warn,asa ca faceti bine si va prezentati.Hai bafta,ne vedem game..

Maine, 30.11.2015, intre orele 20:00 - 22:00 vreau sa fiti ONLINEarrow-10x10.png pentru a ne prezenta la waruri. Cei care lipsesc fara o cerere de invoire, vor fi sanctionati cu FactionWarn.

1. Verdant Family - Racing LS : 20:00 - 20:30 ( attack )

2. Verdant Family - Grove Street LS : 20:30 - 21:00 ( attack )

3. Vietnamese Boys - Bank LS : 21:00 - 21:30 ( defend )

4. Vietnamese Boys - Glen Park LS : 21:30 - 22:00 ( defend )

! Toata lumea trebuie sa detina job-ul ARMS DEALER si materiale pentru a le ajunge pe durata war-urilor. Cine este prins fara, va fi sanctionat !

, am tinut eu si Road sedinta si antrenamentul.

Buna Seara,imi cer inca o data scuze ca nu am ajuns la aceste de activitati sedinta/antrenamentul deoarece nu am avut net..

Maine avem 4/4 waruri,2 VDT si celelalte 2 cu VTB...Maine 30.11.2015 la ora 19:50 vreau 30+ in HQ pentru waruri.Si inca ceva,maine nu accept nicio invoire,care posteaza pt invoiri e direct respinsa..Daca noi va dam un deget,voi luati toata mana vad..deci sa fie clar 30+ sa vad pe /members maine la waruri.Bafta