Jump to content

Timp rămas până la Black Week

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Black Week a început!

Pentru detalii complete despre promoție click aici

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

@@South Smith, fiecare cu gusturile lui. Deliric rupe scena, dar tot cheloo, ombladon, uzzi, caddilac si tataee sunt tatii rap/hip hop in tara asta. :P

De acord, doar spunea si eu asa.

Fiecare e cel mai bun la ce face, nu ai cum sa compari CTC cu Parazitii, au stiluri diferite si mesaje diferite.

E ca si cum ai compara un ou cu o napolitana.

@, da...

Cumpar best :)))

Astia din Verdant: nu va asteptati sa retrag, ziceti merci lui Coke.

Edit: Oho, attack pe hq bratva 1, ce frumos :)))

Edited by S4F Necomercial

PS: Astia care v-ati primit reclamatie, de ce sunteti ratati si faceti abuz / injurati cand ii batem lejer? Doar pt un amarat de -1. Eu joc cu mouse de 9 lei si nu ma plang.

Asa hal de ban, n-am mai vazut..

L-am sunat pe mara, si mi-a zis ca el avea jocu in bara, iesise sa fumeze si cand s-a intors, avea ban..

Bine ca baneaza jucatori care joaca corect (nu haterilor, stiu ca a avut ban pt cheats, dar acum bag mana in foc ca nu are, ca nu vrea permanent), si altii rup codurile si nu ii mai prinde nimeni!

Bine ca Haosj si Phenomz0r a.k.a xColors dau cu silentu non-stop, fara sa fie prinsi! Sper sa muriti bai femeilor care nu stiti sa jucati corect, si va mandriti ca luati 6-8 killuri atunci cand joaca codul pentru voi.