Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Ce sa zic, l-ati dat pe attack, ala de l-ai dat, n-ar strica sa gandesti si tu gand dai.

Trebuia sa dai pe FBI, nu pe cel mai terminat turf din SF, in care ai 2 pozitii, pentru inceput sa vedem ce pot talibanii.

Mai, dar chiar asa?

BwqdUV3.png

CyzxK57.png

Urat din partea noastra.

bgVMIKt.png

Mai sky si snr, nu mai da bani pe luna.

Mor pe burtik nu prea am mai intrat pe forum dar ma amuza foarte mult faza cu `da becali aimuri pe skype` =))) Doamne saracu daca intra sa se uite la 2 videoclipuri de pe youtube ale mele isi da uninstall la gta . Transmite-i lu phenomzor asta ca e jocu din 2007 poate ca mai sunt si jucatori buni nu ca el . Recomanda-i cu incredere pe youtube becali4ever RPG . Apropo sa-mi zica si mie adresa mea de skype din cate stiu nu-l am la prieteni si ma acuza ca distribui eu coduri =))

Edited by Becali4EveR

Mor pe burtik nu prea am mai intrat pe forum dar ma amuza foarte mult faza cu `da becali aimuri pe skype` =))) Doamne saracu daca intra sa se uite la 2 videoclipuri de pe youtube ale mele isi da uninstall la gta . Transmite-i lu phenomzor asta ca e jocu din 2007 poate ca mai sunt si jucatori buni nu ca el . Recomanda-i cu incredere pe youtube becali4ever RPG . Apropo sa-mi zica si mie adresa mea de skype din cate stiu nu-l am la prieteni si ma acuza ca distribui eu coduri =))

Bai asta, mai usor cu jignirile ca eu nu am mai intrat pe cont de cand s-a dat wipe la Verdant, adica mai pe scurt, i-am cedat contul unui prieten si nu am zis eu nimic despre tn. Probabil trebuia sa ii iau si change nickname ca sa nu ma mai bateti la cap pe mn ca ce zic eu, ca ce fac eu, ca nu stiu ce... Nu am eu treaba cu tine, nici nu te cunosc si putin imi pasa de ce dai tu pe Skype, asa cum ar trebui sa faca toata lumea. ;)