Jump to content

Green Street Bloods - Discutii generale | General discussions

Alexander
 Share

Recommended Posts

Bun, deci din factiune vad ca nu vreti sa ma dati afara. Sa fim realisti, cu RAHATUL asta de mafie nu ai cum sa iei 2 orase, de ce ?
1. Sunt foarte multi inactivi
2. Lipsa motivatiei
3. Membrii nu asculta de conducere
4. Inactivitate in joc, de ex. Afk in HQ / in masini, influentand numarul de persoane care sunt pe turf.
Degeaba suntem noi 35-40 pe /members daca sunteti niste retardati inapti care habar nu au veni pe turf, daca nu aveti ambitie de 2 orase sau nu ascultati dati-va in pula mea demisia.
Daca maine va fi lafel rog conducerea, sa nu ma mai faca sa pun mai mult de 2 demisii.
In rest mult noroc la atac si spor cu mafia.
Astept ca fanii sa-mi dea report si realistii +1 la post si las ipocritii sa-mi sufere, spor la dat tag praduitorilor.

Edited by Unchiu ZEW

Bun, deci din factiune vad ca nu vreti sa ma dati afara. Sa fim realisti, cu RAHATUL asta de mafie nu ai cum sa iei 2 orase, de ce ?

1. Sunt foarte multi inactivi

2. Lipsa motivatiei

3. Membrii nu asculta de conducere

4. Inactivitate in joc, de ex. Afk in HQ / in masini, influentand numarul de persoane care sunt pe turf.

Degeaba suntem noi 35-40 pe /members daca sunteti niste retardati inapti care habar nu au veni pe turf, daca nu aveti ambitie de 2 orase sau nu ascultati dati-va in pula mea demisia.

Daca maine va fi lafel rog conducerea, sa nu ma mai faca sa pun mai mult de 2 demisii.

In rest mult noroc la atac si spor cu mafia.

Astept ca fanii sa-mi dea report si realistii +1 la post si las ipocritii sa-mi sufere, spor la dat tag praduitorilor.

https://www.youtube.com/watch?v=NHffhGkpgFA

Mi-a dat o lacrima 1qiu. Ai spus o la sentiment, dcn ai fost asa si cand ai avut lider? Luam si mapa gta5

Vedeti ca unii aveti amenzi si anume cei care n-ati fost la ultimul war sau ati avut foarte putine secunde, daca nu le platiti in decursul a 24h o sa primiti FACTIONWARN!

edit: http://www.rpg.b-zone.ro/factions/report/20822apogeul prostiei, blast de pe contul secundar

Edited by uSp
sunt smecher

Vedeti ca unii aveti amenzi si anume cei care n-ati fost la ultimul war sau ati avut foarte putine secunde, daca nu le platiti in decursul a 24h o sa primiti FACTIONWARN!

normal ca nu se fac secunde, dacă 4 runde ne puneti sa ne suim pe cladiri

@@BlasTKIA, Văd că tu zici să terminăm cu duşmănia dar tot tu vi să ne faci posturi pe cont secundar. Cred că vrei de acum înainte să mă joc doar pentru posturi. Cred că vrei să îl activez pe Allen ca să te potoleşti. Ai o mentalitate de copil de 10 ani. Eşti total penibil, nu eşti în stare de nimic şi din cauza asta cauţi motive, motive care nu au nici o logică.

Edited by Muzzy ZEW

@@S4F Necomercial, termina ma naspetule, cum sa iei ban? Nu face greseala asta ca dupa o sa-ti para rau.

Felicitari pentru waruri, ne vedem maine cu forte noi. Pwpik.

Pana atunci, aruncati un ochi: